FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Καμάρας: «Γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Ημερομηνία: 14-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο αρχισκόρερ του Κοροίβου και της Elite League μίλησε για την πορεία της ηλειακής ομάδας στο πρωτάθλημα

Ο Κόροιβος κέρδισε το Μαρούσι για την 10η αγωνιστική της Elite League- Ερρίκος Ντυνάν και ο πρώτος σκόρερ του Κοροίβου και του πρωταθλήματος, Νίκος Καμάρας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο 25χρονος φόργουορντ του Κοροίβου:

Για τις φετινές του επιδόσεις: «Νιώθω καλά εδώ στην Αμαλιάδα, ο προπονητής με πιστεύει μου έχει δώσει ένα βασικό ρόλο στην ομάδα. Αυτό μου δίνει παραπάνω αυτοπεποίθηση και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».

Για την φετινή εικόνα του Κοροίβου: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πηγαίνει καλά. Τα προσωπικά νούμερα αν η ομάδα δεν έκανε νίκη δε θα μετρούσαν καν. Μπορώ και βοηθάω την ομάδα, έχουμε βρει ρυθμό, έχουμε «δεθεί» καλύτερα μεταξύ μας, έχουμε βρει τη χημεία που απαιτείται. Βδομάδα με τη βδομάδα, αγώνα με τον αγώνα γινόμαστε καλύτεροι, παρουσιάζουμε πολύ καλύτερη εικόνα και στην άμυνα και στην επίθεση και κάθε Σάββατο παίζουμε για τη νίκη».

Για τις φετινές φιλοδοξίες του Κοροίβου: «Προσωπικά δεν βλέπω την ομάδα να κινδυνεύει στα play-out. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι παιχνίδι με το παιχνίδι, γιατί έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα με μία νίκη είσαι 5ος και με μία ήττα μπορείς να πας 10ος-11ος. Είναι πολύ κοντά όλες οι ομάδες, είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν παντού. Πάνω-κάτω είναι όλες στο ίδιο επίπεδο. Πλέον έχουμε μάθει και τον τρόπο να κερδίζουμε στο τέλος».

Για το επερχόμενο (21/12) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι η πιο δύσκολη έδρα στο πρωτάθλημα. Το να είναι ο Ηρακλής με τον κόσμο του και ένα γεμάτο γήπεδο κάθε Σάββατο είναι «κόσμημα» για όλη την κατηγορία. Είναι μια δύσκολη αποστολή για μας, αλλά κάθε Σάββατο παίζουμε για τη νίκη. Θα προετοιμαστούμε καλά, έχουμε και 2-3 μέρες παραπάνω να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι μάς αναλογεί».

Για το αν φέτος νιώθει καλύτερα από πότε: «Μέχρι τώρα σε όσες ομάδες ήμουν και με ό,τι ρόλο είχα, αυτή η χρονιά είναι που με κάνει εμένα να νιώθω καλά. Αυτό νομίζω βγαίνει και στο γήπεδο, αποδίδω καλά για την ομάδα μου, έχω προσαρμοστεί στο ρόλο που μου έχει δώσει ο κόουτς και ήταν ο λόγος που ήρθα και στην ομάδα. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και αυτό με βοηθάει κι εμένα να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό. Με βοήθησε πολύ η διετία στη Λάρισα και τον Άρη, είναι μεγάλη υπόθεση να παίζεις στη Basket League».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος