FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Δαβουρλής: «Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου»

Ημερομηνία: 09-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Tου Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο παίκτης-προπονητής του Πέλοπα Πύργου, Νίκος Δαβουρλής, προέβη σε προσωπική δήλωση, με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν και ευχαριστεί όλους στην ομάδα για την συνεργασία τους και κυρίως τους ποδοσφαιριστές, που με την φετινή 4η θέση στην τελική βαθμολογία της Α1 ανέβασαν τον πήχη του συλλόγου. Επίσης, ο Νίκος Δαβουρλής εύχεται στον Πανηλειακό καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική και να επιστρέψει στις κατηγορίες που του αρμόζει.

Η δήλωση του Ν. Δαβουρλή: «Θα μπορούσα να γράφω πολλή ώρα για την ομάδα που λέγεται Πέλοπας Πύργου, όμως θα αρκεστώ σε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που και την φετινή (3η συνεχόμενη δική μου) χρονιά έκαναν τα πάντα για να πραγματοποιηθεί η πορεία αυτή.
Τον άμεσο συνεργάτη και τον άνθρωπο που έχει μεγάλο μερίδιο σε όλη την πορεία της ομάδας Θανάση Μπέλτσο! Τον γυμναστή και υπεύθυνο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης Μάκη Κόκκαλη! Την Διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας!

Άφησα για το τέλος τους ποδοσφαιριστές μου που με την φετινή τους πορεία ανέβασαν πολύ τον πήχη, τόσο για τους εαυτούς τους όσο και τον σύλλογο!

Ο απολογισμός της χρονιάς μας έφερε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα και στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Το αξιοσημείωτο και σημαντικό για εμένα, όμως, ήταν ότι σε όλα τα παιχνίδια ήσασταν μαχητές και ανταγωνιστικοί!

Ένα μεγάλο μπράβο για εσάς μοιάζει πολύ λίγο όταν αναγκάζεις τον πρωταθλητή Ηλείας Πανηλειακό να κάνει την πρώτη ήττα της ιστορίας του στο τοπικό μέσα στο «Μαρακανά», και κερδίζεις εκτός έδρας και την εξαιρετική ομάδα και δευτεραθλητή Ηλείας Ξενοφώντα Κρεστένων! Συγχαρητήρια παιχταράδες μου!

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στον Πανηλειακό καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου και να δούμε τα επόμενα χρόνια την ομάδα στις κατηγορίες που πραγματικά της αρμόζει.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι με υγεία σωματική και ψυχική!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος