FOLLOW US: facebook twitter

Μυθικό συμβόλαιο 200 εκατ. ετησίως της Αλ Νασρ για Ρονάλντο!

Ημερομηνία: 30-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με την ισπανική «Marca».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην τεράστια καριέρα του, μετά τη λύση του συμβολαίου συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και φέρεται να είναι πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «MARCA». Το deal που πρόκειται να υπογραφεί θα έχει διάρκεια δυόμισι σεζόν και θα αποφέρει στα ταμεία του «CR7» 200 εκατ. ευρώ ετησίως συμπεριλαμβανομένων μισθολογικών και διαφημιστικών συμφωνιών.

Όπως όλα δείχνουν ο Κριστιάνο είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να κάνει «έκπτωση» στο επίπεδο του ανταγωνισμού, όχι όμως και στην τσέπη του. Καμία ομάδα από τη γηραιά ήπειρο δεν πλησιάζει την πρόταση που έκανε ο αραβικός σύλλογος, όπως και το MLS δεν δύναται να προσεγγίσει τα οικονομικά δεδομένα των Σαουδαράβων.

Το αραβικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται, όπως αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι το επιλέγουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, έστω και στα τελευταία χρόνια της καριέρας τους. Οι ηγέτες του που επιδιώκουν να αυξήσουν τον ανταγωνισμό και να κάνουν το «προϊόν» τους πιο ελκυστικό, γνωρίζουν ότι εάν αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα έχουν κάνει μια κίνηση – κλειδί προσελκύοντας το ενδιαφέρον του παγκόσμιου Τύπου!

Η Αλ Νασρ τελεί υπό τις οδηγίες του Ρούντι Γκαρθία -που έπαιξε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ τον περασμένο Απρίλιο για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας- και μεταξύ των παικτών της ξεχωρίζει η παρουσία του Κολομβιανού τερματοφύλακα Οσπίνα και του Ισπανού Αλβάρο Γκονζάλες. Οι εντός έδρας αγώνες της διεξάγονται στο στάδιο «Mrsool Park», χωρητικότητας 25.000 φιλάθλων.

Η Αλ Χιλάλ νυν πρωταθλήτρια της σαουδικής Λίγκας είναι ο μεγάλος της αντίπαλος. Το περασμένο καλοκαίρι προσέγγισε τον Πορτογάλο επιθετικό, αλλά μια διοικητική κύρωση εμπόδισε την υλοποίηση της μεταγραφής, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε τότε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Επί του παρόντος όμως, Αλ Νασρ και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μια ανάσα απ’ την επίτευξη συμφωνίας και δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα που να τους εμποδίζει.

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος