FOLLOW US: facebook twitter

Μυστήριο με πτώμα 76χρονου σε κανάλι στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 01-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
-Εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα από διερχόμενο πολίτη
-Σε πλήρη εξέλιξη η αστυνομική έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του

Τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 71χρονου Παναγιώτη Καρβέλη από τη Γαστούνη ερευνούν με πολλή προσοχή οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας από χθες το απόγευμα. Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι κοντά στην περιοχή της Γαστούνης από διερχόμενο πολίτη, που περνώντας από το  σημείο, αντίκρισε το μακάβριο θέαμα.  Ο άνδρας, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία μόλις αντιλήφθηκε την ύπαρξη  πτώματος  να επιπλέει στο νερό.

Στην περιοχή  βρέθηκαν αμέσως αστυνομικοί του ΑΤ Πηνειού και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Παναγιώτης Μάνδαλος, καθώς και δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άνδρες της ΠΥ Αμαλιάδας, με επικεφαλής τον πυρονόμο Σπ. Μαρκουτσά, οι οποίοι ανέσυραν το πτώμα από το κανάλι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της επιτόπιας αστυνομικής έρευνας, ο άτυχος άνδρας εκτιμάται ότι έπεσε μέσα στο κανάλι πιθανότατα προχθές το βράδυ, υπό αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, και φαίνεται ότι δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί, με συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν προσεκτικά κάθε πτυχή της υπόθεσης για να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 71χρονος. Οι πρώτες εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι πιθανότατα απεβίωσε από πνιγμό, ωστόσο οι έρευνες επικεντρώνονται στο πώς και γιατί βρέθηκε μέσα στο κανάλι. Φως στην ακριβή αιτία θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 71χρονου Παναγιώτη Καρβέλη διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Πηνειού, οι οποίοι έχουν συλλέξει κάθε στοιχείο ή πληροφορία που μπορεί να χρησιμεύσει στην υπόθεση και να τη διαλευκάνει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος