FOLLOW US: facebook twitter

Π. Μπηλιώνης: «Πάρτε τα αποκαΐδια του ηλειακού ποδοσφαίρου και φύγετε»

Ημερομηνία: 15-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δριμύτατη καταγγελία του Προέδρου της Π.Α.Κ. Ηλείας κατά της ηγεσίας της ΕΠΣ Ηλείας

Διάβασα τις δηλώσεις του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλείας, Σπύρου Βασιλείου και θέλω να διευκρινίσω τα εξής:
Κύριε Βασιλείου
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας δεν απαξίωσε μόνο την Ηλειακή Διαιτησία κατέστρεψε γενικότερα όλο το ποδόσφαιρο της Ηλείας.
Πριν από 10 χρόνια περίπου το Ηλειακό Ποδόσφαιρο αριθμούσε 100 ομάδες, τώρα έχουν απομείνει 50 και ο κατήφορος συνεχίζεται.
Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτός ο κύριος αντί να μαζέψει τα αποκαΐδια του Ηλειακού ποδοσφαίρου και να φύγει ψάχνεται ήδη για τις επόμενες εκλογές.
Και το πιο χειρότερο ακόμη μία γυναίκα που διέλυσε στην κυριολεξία το Ηλειακό ποδόσφαιρο με την ανοχή και την συμβολή άβουλων και ανίκανων παραγόντων της Ε.Ε. (που ακόμη είναι μαζί τους ) κάνει αγώνα και αυτή για τις εκλογές για να ολοκληρώσει το καταστρεπτικό της έργο.
Και διερωτάται κανείς αυτοί οι παράγοντες που συνεργάζονται μαζί τους για την καταστροφή του ποδοσφαίρου μας δεν ντρέπονται, δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τους φτύνει όλος ο Αθλητικός κόσμος της Ηλείας; Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, τους προειδοποιώ όσοι συνεργάζονται ακόμη με τους καταστροφείς του Ηλειακού ποδοσφαίρου έφτασε η ώρα να λογοδοτήσουν.
Αν θέλουν έστω και την τελευταία στιγμή να προσφέρουν κάτι στο Ηλειακό ποδόσφαιρο καλό θα είναι να παραιτηθούν, να απομακρυνθούν από αυτή την κυρία που δεν τους υπολογίζει καν. Λίγη αξιοπρέπεια και λίγος ανδρισμός δεν βλάπτει. Όσο για αυτούς του δεκάρικου και του τάλιρου δεν αξίζει να αναφερθώ τους λυπάμαι.
Καλώ λοιπόν τους υγιείς παράγοντες των Σωματείων να κλείσουν τα αυτιά τους στα φερέφωνα του ζεύγους, να σταματήσουν κάθε επικοινωνία μαζί τους ( γνωρίζω ότι τους ενοχλούν συνεχώς ) να πάρουν τις τύχες του Ποδοσφαίρου στα χέρια τους και όλοι μαζί να αναστήσουμε το Ηλειακό ποδόσφαιρο.
Τα 100 σωματεία που έγιναν 50 μπορούμε να τα ξανακάνουμε 100 αρκεί να εξαφανίσουμε μια για πάντα αυτούς.
Κανένας να μην συνεργαστεί μαζί τους είναι ντροπή για τον Τόπο μας καταστροφή για το ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Κ. Ηλείας
Πέτρος Μπηλιώνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος