FOLLOW US: facebook twitter

Π. Μπηλιώνης: «Ναι στα δικαστήρια, όχι στην ΕΠΟ ο Κουλούρης»

Ημερομηνία: 15-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Κ. Ηλείας, Πέτρος Μπηλιώνης εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με αφορμή αυτή τη φορά την μη παρουσία της ΕΠΣΗ στη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Για μια φορά ακόμη επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ την ανικανότητά του να υπερασπιστεί με την παρουσία του τα συμφέροντα του ηλειακού ποδοσφαίρου δηλώντας απών από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.
Με το πρόσχημα ότι δεν μπορεί να απομακρυνθεί λόγω covid 19 δήλωσε για μια φορά ακόμη αποχή από τα προβλήματα και τις αποφάσεις του ποδοσφαίρου.
Τι κρίμα και για τον αναπληρωτή του! Ούτε αυτός βρήκε λίγο χρόνο να παρευρεθεί και άφησε τις θέσεις κενές, σκορπώντας την απογοήτευση στους παριστάμενους, οι οποίοι σε προηγούμενες συγκεντρώσεις, «απολάμβαναν» μέχρι δακρύων τους… λεονταρισμούς της παρέας Κουλούρη. Ακόμη δεν μπορούν να… ξεπεράσουν το πιο πρόσφατο επεισόδιο που δημοσιεύτηκε στον αθηναϊκό τύπο, και το οποίο έκανε καταγέλαστη την παρουσία της ΕΠΣΗ που παράλληλα είχε μετατραπεί σε… οικογενειακή υπόθεση!

Ο Κουλούρης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο που πρέπει να έχει ο Πρόεδρος μιας μεγάλης Ποδοσφαιρικής Ένωσης και η αδυναμία τούτη γίνεται αντιληπτή από όλους… Ειδικά όταν συνεχίζει επιλογές που έχουν αντίκτυπο μόνο στο πρόσωπό του αλλά βλάπτουν το κύρος, την αξιοπιστία και την ανάδειξη της ΕΠΣ Ηλείας και των Σωματείων της.
Βέβαια, μπορεί στη συνέλευση της ΕΠΟ να ήταν άφαντος και να βρήκε φρούδες δικαιολογίες για αυτό, αλλά στις Δικαστικές Αίθουσες συχνά – πυκνά παρευρίσκεται «πρώτος και καλύτερος!». Οικείο πρόσωπο για τους δικαστές που συνήθισαν και κουράστηκαν παράλληλα να τον βλέπουν!
Πού τον βρίσκεις που τον χάνεις είναι πάντα εκεί και με το λυπημένο ύφος του θιγομένου επαγγελματία μάχεται να καταδικάσει τους αντιπάλους του για να μην τους έχει αντιπάλους στις εκλογές.
Μόνο που αυτή την τακτική την έχει πάρει χαμπάρι όλη η Ηλεία ακόμη και οι δικαστές.
Και διερωτάται κανείς: Τέτοιο πρόεδρο θέλει το Ηλειακό ποδόσφαιρο; Να τρέχει στα δικαστήρια αλλά αισθάνεται και υπερήφανος που έκανε τα 95 Σωματεία 50;».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος