FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Μπακέλας: Σε πλήρη λειτουργία όλες οι δομές του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 14-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε πλήρη λειτουργία θα βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου όλες οι δομές του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος  του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ» κ.. Γιώργος Μπακέλας

Συγκεκριμένα ο κ. Μπακέλας είπε : «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας πως με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ξεκινούν και όλα τα δρώμενα στο Αθλήτικό Κέντρο της Αμαλιάδας.

Και αυτή τη χρονιά θα ακολουθηθούν απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα οποία μπορούν να ενημερωθούν τα μέλη των σωματείων από τις διοικήσεις τους και οι ελεύθερα αθλούμενοι από τους υπεύθυνους του Αθλητικού Κέντρου.

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας και σήμερα ανακοινώνω πως από αύριο θα λειτουργεί κανονικά το κολυμβητήριο τόσο για τα σωματεία όσο και για τους δωρεάν αθλούμενους τις απογευματινές ώρες.

Οι ελεύθερα αθλούμενοι δε θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα εξωτερικά όργανα και τον στίβο του Αθλητικού Κέντρου.

Να υπενθυμίσω πως με βάση τον προγραμματισμό μας από τις αρχές του Οκτώβριο η είσοδος και έξοδος από το Αθλητικό Κέντρο θα γίνεται με ηλεκτρονική κάρτα και εντός του μηνός θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον τρόπο παροχής τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος