FOLLOW US: facebook twitter

Μπαίνει Seatrac στη Γλύφα και στις Θίνες

Ημερομηνία: 14-08-2019 | Συντάκτης:

Έναν ακόμα μηχανισμό πρόσβασης στη θάλασσα αποκτούν οι λουόμενοι της Ηλείας με κινητικά προβλήματα, καθώς χθες ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης του Seatrac στις παραλίες της Γλύφας και των Θινών του δήμου Πηνειού.

Το έργο υλοποιεί ο δήμος μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος  «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020»,  προϋπολογισμού 110.845 ευρώ.

Παρών στις εργασίες ήταν ο πρώην δήμαρχος Πηνειού, Αλέξης Καστρινός, ο οποίος δήλωσε ότι έως και σήμερα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εγκατάστασης  SeaTrack, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στους πολίτες όλης της Ηλείας.

«Άλλο ένα σημαντικό έργο βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης , που έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έχει να δώσει προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ στις παραλίες του Δήμου Πηνειού και κατ´ επέκταση της Ηλειας. Εκτός του σημαντικού γεγονότος ότι συμβάλλουμε στην προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στις παραλίες, δίνουμε προϋποθέσεις για την αύξηση της επισκεψιμότητας στο Νομό μας. Δυστυχώς οι χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν μας επέτρεψαν να έχουμε ολοκληρώσει τις συγκεκριμένες εργασίες από την αρχή του καλοκαιριού. Ο Δήμος με τις υπηρεσίες του από την εκπόνηση και ωρίμανση της Μελέτης ,την υποβολή της συγκεκριμένης πρότασης μετά τη σχετική πρόσκληση και στη συνέχεια την διαγωνιστική διαδικασία υπέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επίτευξη του στόχου μας»,έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος