FOLLOW US: facebook twitter

Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ-Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Γιορτάζει 90 χρόνια ποιοτικής μουσικής εκπαίδευσης!

Ημερομηνία: 27-05-2022 | Συντάκτης:

Τα 90 του χρόνια γιορτάζει φέτος το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου και προγραμματίζει μία σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις, με αρχική την δημιουργία αναμνηστικού ιστορικού λευκώματος και την παρουσίασή του προς τα τέλη του χρόνου.

O Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΥΣ – Ωδείον Πύργου ιδρύθηκε στις 7 Ιουνίου του 1932 και φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Από τη συνεργασία του με το Ελληνικό Ωδείο, δημιουργήθηκε το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου με την επιτυχημένη έως τώρα παρουσία και προσφορά του στην μουσική εκπαίδευση και την τοπική κοινωνία. Βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών το 2001 για την πολιτιστική και πνευματική του δράση, συνεχίζει δυναμικά την διαδρομή του στην ποιοτική μουσική εκπαίδευση και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον!


Δημιουργία ιστορικού αρχείου

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί τα παλιά και τα νέα μέλη, σπουδαστές και αποφοίτους, καθηγητές και γονείς, άτομα που στελέχωσαν τα Διοικητικά Συμβούλια, φίλους και συνεργάτες, όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και έχουν πλαισιώσει το Ωδείο από κάθε θέση ή ιδιότητα, να συνδράμουν στην δημιουργία του ιστορικού αρχείου του Συλλόγου-Ωδείου που μέχρι τώρα δεν είχε καταστεί δυνατόν να γίνει», δήλωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Γεωργόπουλος, προσθέτοντας:

«Το Ωδείο είναι μία μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά για όλους και περιμένει τον επετειακό μήνα Ιούνιο (από 1η ως 30/6/22) στον φιλόξενο χώρο του, να καταγράψει τις εμπειρίες, φωτογραφίες, αναμνήσεις, μαρτυρίες και ό,τι άλλο θυμίζει και συνδέει τον καθέναν με το Ελληνικό Ωδείο Πύργου. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα προστεθεί στην ιστορική καταγραφή της 90χρονης πορείας του Συλλόγου-Ωδείου και μέρος του θα χρησιμοποιηθεί στην έκδοση του ιστορικού λευκώματος».

Η γραμματεία λειτουργεί καθημερινά 5-9 το απόγευμα στην διεύθυνση του Ωδείου, 28ης Οκτωβρίου 38, στο τηλέφωνο 2621033179. To e-mail odeonpyrgou@gmail.com και το facebook του Ωδείου, elliniko.odeio.pyrgou, είναι επίσης στη διάθεση όλων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος