FOLLOW US: facebook twitter

Μουσικό ταξίδι στον Πύργο με «τραγούδια επί σκηνής»!

Ημερομηνία: 12-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Παρουσία Φαρμάκη και Κοροβέση η πρώτη συναυλία που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι

Μια όμορφη βραδιά με “τραγούδια επί σκηνής” , πλημμυρισμένη με νότες και ηχοχρώματα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  όσοι παρευρέθηκαν στην συναυλία που διοργάνωσε η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Δικαστηρίων του Πύργου.  Τον κόσμο διασκέδασε με ένα ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι σε τραγούδια αγαπημένων συνθετών ( Θεοδωράκη, Χατζιδάκη, Κραουνάκη, Ξαρχάκο κλπ) το μουσικό σχήμα της  Μαριάννας Πολυχρονίδη και του Κωνσταντίνου Φάμη, δύο καλλιτεχνών,  με σημαντική παρουσία στα θεατρικά αλλά και μουσικά δρώμενα της χώρας,που συναντήθηκαν ξανά επί σκηνής για να μας χαρίσουν μια ωραία βραδιά.

Παρών στην συναυλία- όπου τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και υπήρχαν μόνο καθιστοί θεατές- ήταν και ο περιφερειάρχης Νεκτάριο Φαρμάκης στην πρώτη μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση της Περιφέρειας, όπως και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης που είναι και βασικος εμπνευστής των καλοκαιρινών εκδηλώσεων της ΠΔΕ.  Πρόκετια για μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην στήριξη της κοινωνίας αλλά και των καλλιτεχνών και εργαζομένων στον χώρο της τέχνης, αλλά και στην ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος του τόπου μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη Nikos Korovessis και άτομα που κάθονται

Ο Περιφερειάρχης σε ανάρτησή του στο φβ έστειλε το δικό του μήνυμα τονίζοντας ότι «Ήταν μια  από τις πολλές όμορφες βραδιές που θέλουμε να ζήσουν οι συμπολίτες μας σε όλες τις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας μέσα από το σύνολο πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας.

Στηρίζουμε τον πολιτισμό, αναδεικνύουν τις δημιουργικές δυνάμεις του και στεκόμαστε στο πλευρό των καλλιτεχνών.»
Επίσης δεν παρέλειψε να στείλει  μήνυμα ενίσχυσης των εμβολιασμών «για να μην μείνουμε πάλι μακριά ο ένας από τον άλλον και να μην ζήσουμε άλλες “άδειες” μέρες και νύχτες»…

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ROUTE VOX GR 55 melling"

Να σημειώσουμε ότι οι πολιτιστικές εκδήλωσεις της Περιφέρειας στην Ηλεία συνεχίζονται, το Σάββατο στην πλατεία των Λεχαινών παρουσιάστηκε η  Ηλειακή μπάντα ROUTE 55GR,  το αγαπημένο συγκρότημα του νομού με  μέλη που διακρίνονται για το αστείρευτο ταλέντο τους, το πάθος τους για την μουσική , που ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε εμφάνισή τους με τις μοναδικές τους ερμηνείες και το κέφι τους.  Έτσι και το Σάββατο χάρισαν στο κοινό του Κάμπου μια υπέροχη μουσική βραδιά! Να σημειώσουμε ότι σήμερα έχουμε και συνέχεια, αφού απόψε τις 9.30 στην πλατεία  Κακόβατου, η BANDA MORENA θα προσφέρει ένα ακόμα όμορφο μουσικό ταξίδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος