FOLLOW US: facebook twitter

Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού: «Μικρά Ασία: Τόπος αλαργινός αλλά όχι ξένος…»

Ημερομηνία: 08-11-2022 | Συντάκτης:

Εξαιρετική εκδήλωση στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ήλιδας

Μια εξαιρετική εκδήλωση- αφιέρωμα στη Μικρά Ασία, πραγματοποιήσαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού την Κυριακή το απόγευμα στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα.

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, παρουσίασαν μέσω αφηγήσεων ιστορικών στοιχείων, μουσικής, χορού, θεατρικών δρώμενων και τραγουδιών, τη ζωή των Ελλήνων στις χαμένες πατρίδες και τον ξεριζωμό τους.

Μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση που είχε τίτλο «Μ. Ασία: Τόπος αλαργινός αλλά όχι ξένος» που ταξίδεψε και συγκίνησε τους θεατές που γέμισαν τον Πολυχώρο Πολιτισμού και οι οποίοι χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα σε όλους τους συντελεστές αλλά και στον πατήρ Γεώργιο Αναγνωστόπουλο που ήταν η ψυχή της παράστασης, με το μαγικό 5χορδο βιολί του, το τραγούδι του και τη μουσική διεύθυνση της πολυμελούς ορχήστρας και της αρμονικής σχολικής χορωδίας. Συγχαρητήρια επίσης στο Φώτη Τζανέτο για τη διδασκαλία και την επιμέλεια του χορευτικού τμήματος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος