FOLLOW US: facebook twitter

Μουσική πίτα από το Ελληνικό Ωδείο Πύργου

Ημερομηνία: 03-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Σε μια όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη με μεγάλη επιτυχία  και πολύ μουσική, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνικού Ωδείου Πύργου στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μελωδικά με το σύντομο μουσικό τους πρόγραμμα οι: Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος στο αρμόνιο, η Παιδική-Εφηβική Χορωδία  υπό την διεύθυνση της Κατερίνας Ψαρρά και συνοδεία στο σαντούρι  από την  Παναγιώτα Γεωργοπούλου και στο πιάνο  από την  Φωτεινή Νικολοπούλου. Τραγούδησαν : η Ραφαέλα Τζαβάρα με συνοδεία  στο πιάνο από την Φωτεινή Νικολοπούλου, η  Εύη Γιάνναρου με συνοδεία στο πιάνο από την  Δώρα Ξένου, η  Κατερίνα Ψαρρά με συνοδεία στο Σαντούρι από την Παναγιώτα Γεωργοπούλου , και η ξεχωριστή πινελιά του π. Γιώργη Αναγνωστόπουλου στο παραδοσιακό βιολί και τραγούδι που συνόδευσε και ερμήνευσε αρκετά κομμάτια.

Την πίτα ευλόγησε, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Γερμανού ενώ παρέστει και ο Αιδεσιμότατος του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής   π. Χαράλαμπος Αθανασόπουλος. Επίκαιρους ύμνους  έψαλλαν οι διπλωματούχοι Ιεροψάλτες του Ελληνικού Ωδείου Πύργου,  Μιχάλης Στεβής και Χαράλαμπος Παφιλιάρης, καθώς και ο Πρωτοψάλτης Μαρίνος Ηλιόπουλος υπό τον καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής του Ωδείου και Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής, Νικόλαο Παπαδημητρίου.

Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ.  του Μουσικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΥΣ» 1932  Γεώργιος Γεωργόπουλος, εκ μέρους του Δ.Σ,  του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Θοδωρή Παναγόπουλου και του Διδακτικού & Διοικητικού Προσωπικού, καλωσόρισε τους παρεβρισκομένους, ευχήθηκε καλή και αισιόδοξη χρονιά

Τυχερή  της βραδιάς ήταν η Δώρα Μικέλη, υπεύθυνη ευπρεπισμού και καθαριότητας του Ωδείου. Η γενναιότατη προσφορά της πίτας ήταν του χορηγού Κώστα Πετρόπουλου (Είδη Υγιεινής Πετρόπουλος) με την γευστική σφραγίδα της ΗΛΒΙΖΑΧ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος