FOLLOW US: facebook twitter

Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ θα μετατρέψει σε μουσείο το δωμάτιό του Μέσι

Ημερομηνία: 28-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Πανεπιστήμιο του Κατάρ ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει το δωμάτιο όπου έμενε ο Λιονέλ Μέσι στη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 σε ένα μίνι μουσείο.

Το Μουντιάλ 2022 ολοκληρώθηκε για τον περισσότερο κόσμο, όμως όχι και για το Κατάρ, που συνεχίζει να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη κληρονομιά

Τα επιτεύγματα του Λιονέλ Μέσι ανήκει σίγουρα σε αυτόν τον τομέα και γι’ αυτό το Πανεπιστήμιο του Κατάρ που φιλοξένησε ως προπονητική βάση την αποστολή της εθνικής Αργεντινής δεν έχασε την ευκαιρία.

Όπως ανακοίνωσε, πρόκειται να μετατρέψει σε μίνι μουσείο το δωμάτιο του Μέσι στις εγκαταστάσεις του!

Το πανεπιστήμιο ήταν η βάση της πρωταθλήτριας κόσμου για 29 ημέρες και γι’ αυτό είχε στολιστεί στα χρώματα της αλμπισελέστε. Στους διαδρόμους και στα δωμάτια είχαν τοποθετηθεί διάφοροι σχετικοί πίνακες και ζωγραφιές των διεθνών, αρκετά… vamos Argentina και οτιδήποτε σε μπλε και λευκό θα έκανε τους παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι να αισθάνονται οικεία.

Αυτή η διακόσμηση διευκολύνει τα σχέδια των ιθυνόντων που σε λίγο καιρό αναμένεται να εμπλουτίσουν με διάφορα αντίστοιχα εκθέματα το δωμάτιο του MVP του τουρνουά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος