FOLLOW US: facebook twitter

Motocross: Στον Πλάτανο ο 4oς Αγώνας του Π.Π., υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δ. Ελλάδος

Ημερομηνία: 07-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένα ακόμα σπουδαίο αθλητικό γεγονός θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου 2022 στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και συγκεκριμένα στο Δ.Δ. Πλατάνου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, που δεν είναι άλλο από τον 4ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.
Μια διοργάνωση της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας ΑΜΟΤΟΕ σε συνεργασία με την Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ολυμπίας (ΑΟΛΜΟ) καθώς και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, που αποδεικνύει εμπράκτως πως βρίσκεται δίπλα στα αθλητικά σωματεία που προάγουν μέσω του αθλήματός τους τα αθλητικά ιδεώδη.


Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Βασίλης Σπυρόπουλος αναφέρθηκαν σε όλα τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο τόπος μας από την προσέλκυση τέτοιων αθλητικών γεγονότων καθώς και από την αγαστή συνεργασία φορέων και σωματείων, πόσο μάλλον δε, όταν αυτή έχει ως στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής και αθλητικής κληρονομιάς του τόπου μας.


Ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει εμπράκτως μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρειά μας αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το αθλητικό μας υπόβαθρο και προσελκύοντας αθλητικό τουρισμό.

Συγχαίρω τον ιδιαίτερα δραστήριο σύλλογο Α.Ο.Λ.Μ.Ο., ο οποίος έχει να επιδείξει στη διάρκεια των χρόνων και παρά τις δυσκολίες της εποχής σπουδαίες διοργανώσεις καθώς και μεγάλες επιτυχίες. Περιμένουμε όλους τους πολίτες της περιοχής να απολαύσουν αγώνες υψηλού επιπέδου και να χαρούν το θέαμα».


Ο Πρόεδρος της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. κ. Σπυρόπουλος Βασίλης αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και προσωπικά τον κ. Νικολακόπουλο για την στήριξή τους, αναφέρθηκε στις τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα καθώς και στο γεγονός ότι η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. είναι από τις τρεις ιστορικές λέσχες πανελληνίως που διοργανώνουν το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αυτό καταδεικνύει το πόσο σοβαρή και σημαντική είναι η προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος