FOLLOW US: facebook twitter

Μονομαχία Γ. Χήνου- Χ. Γαβρά για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 16-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

 

node-ileias

Ετοιμοπόλεμοι δηλώνουν οι δύο υποψήφιοι για την αυριανή αναμέτρηση

Με δύο υποψηφίους θα διεξαχθεί τελικά η εκλογική διαδικασία για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηλείας,  τον νυν πρόεδρο Γιώργο Χήνο που κατέθεσε την υποψηφιότητά του και τον Χρήστο Γαβρά. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 17 Απριλίου,  από τις 8 το πρωί έως τις 2 το  στα γραφεία ΝΟΔΕ στον Πύργο και όπως ορίζει το καταστατικό της ΝΔ δεν θα είναι από την βάση αλλά από εκλεκτορικό σώμα 85 μελών της ΝΟΔΕ Ηλείας.

Ο νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Γιώργος Χήνος για την απόφαση του να είναι ξανά υποψήφιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

 

«Κατέθεσα εμπρόθεσμα την αίτηση για τη συμμετοχή μου στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 17/4 συνοδευόμενη από τον απαραίτητο αριθμό των υπογραφών μελών της ΝΟΣ.

Όλο αυτό το διάστημα βρέθηκα ο ίδιος προσωπικά με το σύνολο των εχόντων δικαίωμα ψήφου και έζησα στιγμές μεγάλης συγκίνησης από την αγάπη και την εμπιστοσύνη που με κάθε τρόπο μου εκδήλωσαν.
Αυτή την αγάπη και την εμπιστοσύνη υπόσχομαι να τις κρατήσω με τον ίδιο σεβασμό που κρατάμε το αναμμένο κερί της Λαμπρής, που περιμένουμε.
Και είμαι σίγουρος ότι αυτή η αγάπη και η εμπιστοσύνη, που δεν εκβιάζονται ποτέ, αλλά προσφέρονται σε όσους τις αξίζουν, πάντα μαζί με τη βοήθεια του θεού, είναι οι αναγκαίοι και ικανοί παράγοντες της Νέας Νίκης μου την Κυριακή, η οποία θα είναι Νίκη όλης της Νέας Δημοκρατίας Ηλείας.»

gavras_christos

Από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Γαβράς – η Πρωινή φιλοξένησε χθες αυτούσια την δήλωσή του- τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

«Η παράταξη μας, με τον νέο αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια δύσκολη για την πατρίδα μας χρονική στιγμή, καλείται να επιτελέσει τον ιστορικό και κοινωνικό της ρόλο. Όλα τα στελέχη και οι φίλοι της παράταξης έχουμε την υποχρέωση να ανταποκριθούμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανανέωση και αναγέννηση της παράταξης.

Στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές τα στελέχη του κόμματος θα αποφασίσουν για τον επόμενο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηλείας.

Άποψη μου είναι ότι η ανανέωση του κόμματος είναι μία αναγκαιότητα που υπαγορεύεται από τις συνθήκες και απαιτήσεις της εποχής. Για τον λόγο αυτό είμαι έτοιμος να προσφέρω με την γνώση και την εμπειρία μου στην από κοινού προσπάθεια συνεργασίας της παράταξης με την κοινωνία. Είναι πεποίθησή μου πως το οξυγόνο της δημοκρατίας είναι η ανανέωση των στελεχών και η εναλλαγή των ρόλων.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος