FOLLOW US: facebook twitter

Μοναδική διαδικτυακή συναυλία με Banda Morena στο «Απόλλων» διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Ημερομηνία: 30-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Νότες αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που περνάμε έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου, οι Banda Morena σε μια διαδικτυακή συναυλία που έδωσαν από την σκηνή του Θεάτρου «Απόλλων» στον Πύργο. Πρόκειται για μια μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Σύλλογος Φίλων Πολιτισμού και Αθλητισμού «Κύκλος» αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στηρίζουν τον πολιτισμό με κάθε μέσο.

«Ο Πολιτισμός συνεχίζεται ! Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πρωτοστατεί στην υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων σε μία δύσκολη περίοδο. Προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα και δημιουργούμε υπεραξία με όπλο την τεχνολογία. Ο Πολιτισμός δε σταματά, αντίθετα προσφέρεται με ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο! Στηρίξουμε τον πολύπαθο καλλιτεχνικό κλάδο και τους συντελεστές που τον πλαισιώνουν σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας εποχή» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης λίγο πριν την έναρξη της διαδικτυακής συναυλίας ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Πύργου Χάρης Μικελόπουλος καλωσορίζοντας τα μέλη της μπάντας και τους διοργανωτές, τονίζοντας ότι ο δήμος στηρίζει κάθε προσπάθεια στον τομέα του πολιτισμού γιατί ο πολιτισμός ενώνει.

Ακολούθησε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα από την γνωστή σε όλους Banda Morena το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μέσω youtube στο παρακάτω βίντεο:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος