FOLLOW US: facebook twitter

Μοναδική τζαζ βραδιά στο Επιτάλιο με τον Α. Πολυζωγόπουλο

Ημερομηνία: 25-07-2021 | Συντάκτης:
Με ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Chet Baker, ο σπουδαίος Ηλείος τρομπετίστας της τζαζ, ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην σύγχρονη ελληνική και όχι μόνο τζαζ σκηνή, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος μάγεψε και ενθουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το κοινό του, σε μια υπέροχη μουσική εκδήλωση με ήχους τζαζ, στον Ηχόκηπο του Αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου, στο Επιτάλιο.
Ήχοι που δεν ακούς εύκολα, για απαιτητικά και “δύσκολα” αυτιά που όμως εγκλώβισαν τις αισθήσεις και προσέφεραν στιγμές ξεχωριστές και όμορφες στους τυχερούς της βραδιάς, καθώς οι θέσεις ήταν περιορισμένες λόγω των μέτρων για την πανδημία.
Μαζί με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο στην τρομπέτα, ο πιανίστας Μάρκος Χαιδεμένος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο.
«Ήταν όλα υπέροχα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό της εκδήλωσης μας, την “Ηλειακή Ελαιουργία”.
Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που – από ό,τι φάνηκε – το ευχαριστήθηκαν και οι ίδιοι.
Ευχαριστούμε το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του στην δεύτερη εκδήλωση του φετινού φεστιβάλ μας.
Μάλιστα, αρκετοί λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν την έκθεση φωτογραφίας “Το Επιτάλιο μιας άλλης εποχής” που λειτουργεί στις αίθουσες του Αρχοντικού Μαστροβασιλόπουλου.
Ευχαριστούμε τους ντόπιους καταστηματάρχες και παραγωγούς κρασιού για την προσφορά και την πολύτιμη στήριξή τους, για ακόμα μια φορά.
Συνεχίζουμε με δύναμη, όρεξη και θέληση για τα καλύτερα στον τόπο μας!», δηλώνει ο Επί της Αλός Πολιτιστικός Σύλλογος Επιταλίου Ν.Ηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος