FOLLOW US: facebook twitter

Mόναχο 2022: Η αποθέωση του Τεντόγλου στο ξενοδοχείο (vid)

Ημερομηνία: 17-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τις απαραίτητες ενέργειες και συντονισμό τα μέλη της ομάδας προχώρησαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες στην οργάνωση της υποδοχής ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου.

Λίγες ώρες από το χρυσό της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο βάδην, ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεφε στο ξενοδοχείο ως πρωταθλητής Ευρώπης και ως ο νέος κάτοχος του ρεκόρ αγώνων. Παρά το περασμένο της ώρας, τα μέλη της αποστολής μας που δεν έχουν αύριο πρωινές υποχρεώσεις παρέμειναν στο λόμπι του ξενοδοχείου για ένα ακόμη δυνατό …όλε, που συνοδεύτηκε με πολλές αγκαλιές και επευφημίες.

Τον Τεντόγλου περίμεναν, εκτός από τα μέλη της αποστολής, και τα μέλη της οικογένειας του, που ταξίδεψαν στο Μόναχο για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του. Από τις επευφημίες δε γλίτωσε ούτε ο Γιώργος Πομάσκι, τον οποίος σήκωσαν στα χέρια ο Κωστής Παπαμαρκάκης και Γιώργος Μποτσκαριώβ, την ώρα που η υπόλοιπη ομάδα φώναζε ρυθμικά το όνομα του. Η ομάδα μας κέρδισε τα χειροκροτήματα μελών της ελβετικής αποστολής, που την ίδια ώρα περίμεναν να υποδεχθούν τον Εχάμερ.

Πηγή: segas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος