FOLLOW US: facebook twitter

Μοιραία πτώση για 55χρονο στον Πύργο – Έπεσε από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου στην οδό Φωκίωνος

Ημερομηνία: 22-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα
-Αυτοχειρία δείχνουν τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι ένας 55χρονος άνδρας στον Πύργο, έπειτα από πτώση στο κενό από τον 4ο όροφο του διαμερίσματος στο οποίο έμενε, στην οδό Φωκίωνος. Η πτώση του υπολογίζεται ότι συνέβη μεταξύ 11 και 12, όπως προκύπτει από μαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την ύπαρξη του πεσμένου άνδρα, ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για πολυκατοικία που δεν έχει πρόσβαση στο δρόμο και η μοιραία βουτιά του άτυχου άνδρα στο κενό, δεν έγινε αμέσως αντιληπτή από γείτονες η διερχόμενους.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια ισχυρή αστυνομική δύναμη, παρόντος του  Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας, Παναγιώτη Μάνδαλου και του διοικητή της Ασφάλειας Πύργου, Μπάμπη Πατσούρη, οι οποίοι συνέλεξαν πληροφορίες και στοιχεία από το σημείο του συμβάντος.

Τα αίτια της πτώσης του άτυχου παραμένουν αδιευκρίνιστα, ωστόσο τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, και από τους αστυνομικούς εικάζεται ότι πιθανότατα πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο φως θα ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα διενεργηθεί σήμερα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, όπου έχει ήδη μεταφερθεί η σορός του από χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής, ο 55χρονος, ο οποίος καταγόταν από την Καλαμάτα και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στον Πύργο, φέρεται να είχε επιβαρημένη ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που μίλησαν στην Πρωινή υπό τον όρο της ανωνυμίας, ο 55χρονος ήταν πιεσμένος διότι φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, καθώς η επιχείρηση με υπολογιστές που διατηρούσε στο κέντρο του Πύργου, υπέστη σοβαρές απώλειες εξαιτίας της πανδημίας και των απανωτών λοκντάουν. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα.

Η κηδεία του άτυχου 55χρονου θα τελεστεί πιθανότατα την Παρασκευή στην Μεσσηνία, στον τόπο καταγωγής του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος