FOLLOW US: facebook twitter

ΜΜΑ ILIDA & OLYMPIC FIGHTING ACADEMY: Ξεκινούν οι εγγραφές για το Παγκράτιο

Ημερομηνία: 31-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι Σχολές ΜΜΑ ILIDA & OLYMPIC FIGHTING ACADEMY ανακοίνωσαν πως ξεκινούν οι εγγραφές για το Παγκράτιο με προπονητή τον Διονύση Παπαδόπουλο. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Πολλοί ρωτάνε τι είναι το Παγκράτιο. Δεν γίνεται να είμαστε Έλληνες, να γνωρίζουμε όλες τις άλλες τέχνες και όχι αυτή που τις γέννησε.  Το Παγκράτιο άθλημα μόνο από την ανάλυση της ορολογίας Παν και κράτος, δηλαδή, ο πιο δυνατός υπερισχύει, δείχνει το μέγεθος της δύναμής του σαν άθλημα.

Η εκγύμναση των αθλητών από ηλικία των 4 ετών περιλαμβάνει ασκήσεις ενόργανης, ρυθμικής και καλλισθενικής γυμναστικής που δυναμώνουν και αναπτύσσουν την αντίληψη τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Η προπόνηση περιλαμβάνει τεχνικές πάλης, καθως και τεχνικές πυγμαχίας, kick boxing. Οπότε είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα τόσο για αγωνιστική δραστηριότητα όσο και για απλή αυτοάμυνα.

Οι έγραφες ξεκινούν από 1 Σεπτεμβρίου για όλες τις ηλικίες καθώς υπάρχουν τμήματα για όλους. Προπονητής είναι ο Διονύσιος Παπαδόπουλος, 3 φορές πρωταθλητής πλήρη Αγώνα Παγκρατίου αθλήματος στον πλήρη αγώνα Επαφής, πρώην μέλος εθνικής ομάδας Παγκράτιου, επικεφαλής εκπαιδευτής (5ο Dan), αναγνωρισμένος προπονητής από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Για πληροφορίες εγγράφων για το Παγκράτιο, το kick bοxing, την πυγμαχία και το bjj, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 6975645340 καθώς και στις σελίδες των σχολών, ΜΜΑ ILIDA FIGHTING ACADEMY και OLYMPIC FIGHTING ACADEMY».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος