FOLLOW US: facebook twitter

ΜΜΑ Ilida Fighting Academy: Επιτυχημένο το σεμινάριο πολεμικών τεχνών

Ημερομηνία: 13-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 7-9 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Προπονητήριο ILIDA FIGHTING ACADEMY του συλλόγου A.Σ. Αρραχίων σεμινάριο μικτών πολεμικών τεχνών 10 ωρών, που διοργάνωσε ο προπονητής του συλλόγου Διονύσης Παπαδόπουλος επικεφαλής εκπαιδευτής (5ο dan), αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καλώντας καταξιωμένους προπονητές στο χώρο.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν πάνω από 40 αθλητές και από τα 4 σωμάτια που συνεργάζονται, τα 3 εξ αυτών προπονεί ο Διονύσιος Παπαδόπουλος: Α.Σ Αρραχιων Αμαλιάδας, Α.Σ. Θαλλίαρχος Πύργος, Α.Σ. Ολυμπιονίκης Αρχαίας Ολυμπίας

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κουμανης «Οι Κένταυροι».

Όλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αθλήματα που παρουσίασαν οι προπονητές: Παναγιώτης Καρμιρης επικεφαλής εκπαιδευτής παγκρατίου αθλήματος (6ο Νταν), διοργανωτής επαγγελματικής διοργάνωσης Cage survavor, Παναγιωτόπουλος Γιώργος kick boxing (3o dan), Σαμαρας Ευάγγελος brazilian jiu jitsu (2o dan), γυμναστής ΤΕΦΑΑ. Όλοι πιστοποιημένοι από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο κάθε αθλητής είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με γνώση που δεν έχει δοκιμάσει ξανά και να διαλέξει τι τον αντιπροσωπεύει, καθώς και να πάρει νέες γνώσεις χρήσιμες για την αυτοάμυνά του.

Στο τέλος του σεμιναρίου έγιναν απονομές strips στο brazilian jiu jitsu κι έγχρωμων ζωνών στο Παγκράτιο Άθλημα.

Την καφέ ζώνη παρέλαβε ο αθλητής Πασχάλης Κούλικας μετά από 6 χρόνια διπλης σχεδόν προπόνησης, αλλά και ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αγωνιστικής παρουσίας.

Ο Παναγιώτης Καρμίρης διοργανωτής επαγγελματικών αγώνων του έδωσε την ευκαιρία για συμβόλαιο 4 αγώνων μέσα στη νέα χρονιά, καθώς και όρισε τον
Προπονητή Διονύση Παπαδόπουλο πρεσβευτή της Διοργάνωσης CAGE SURVAVOR στην δυτική Ελλάδα, με σκοπό την αναγνώριση και εντοπισμό νέων ταλέντων, ώστε να στελεχώσουν το επαγγελματικό κομμάτι του αθλήματος.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά το μεγάλο χορηγό SUPER MARKET ΣΙΝΟΥ
καθως και τους:
ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΥΡΩ ΓΥΡΟ
ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΕ
ΚΑΦΕ CENTRAL
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΊΜΩΝ AEGEAN
ΚΑΦΕ ΜΑΝΕΖ
ΚΑΦΕ PIT STOP
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ POWER HOUSE
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΊΟ IRIS FOTOGRAFTEAM
ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΏΝ ΕΙΔΩΝ SEVEN HELLAS
Όλοι βοήθησαν σημαντικά δίνοντας χαμόγελο και αυτοπεποίθηση ειδικά στους μικρούς μας ήρωες.

*Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 6975645340 καθώς και στις σελίδες των σχολών ΜΜΑ ILIDA FIGHTING ACADEMY, OLYMPIC ACADEMY.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος