FOLLOW US: facebook twitter

ΜΜΑ Ilida Fighting Academy: Χάλκινο μετάλλιο ο Δρογγίτης στο Π.Π. Brazilian Jiu jitsu

Ημερομηνία: 22-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος» το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu jitsu.

Σε αυτή συμμετείχε από την σχολή της Αμαλιάδας, ΜΜΑ Ilida Fighting Academy, o Διονύσης Δρογγίτης 23 χρόνων, 76 κιλά, από το Βαρθολομιό Ηλείας στην κατηγορία men blue belt -82,300 kg. Στην κατηγορία αγωνίστηκαν 16 αθλητές.

Ο Διονύσης με δύο νίκες (1η no contest, δεν ήρθε ο αντίπαλος, 2η με υποταγή, πνιγμό kata gatame) πέρασε στον ημιτελικό, όπου εκεί έχασε στα σημεία κάνοντας 2 λάθη που του στέρησαν την νίκη, με αποτέλεσμα να κατακτήσει την 3η θέση πανελληνίως στην κατηγορία του.

Το άθλημα του Brazilian jiu jitsu ανθίζει σε όλο τον κόσμο, στην περιοχή μας τώρα μπαίνουν τα θεμέλια για την ανάπτυξή του, είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες, ιδανικό για αυτοάμυνα και δεν περιέχει χτυπήματα παρά τεχνικές από ελευθέρα πάλη, judo και τεχνικές υποταγής. Καθώς είναι σημαντικό κομμάτια για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τις μικτές πολεμικές τέχνες.

Το άθλημα θα το βρείτε στην σχολή της Αμαλιάδας Σισίνη και Κοραή 19 καθώς και στον Πύργο Χαριλάου Επ. 7, παλιές αποθήκες ΟΑΣΕ. Τηλ. 6975645340.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος