FOLLOW US: facebook twitter

Μήπως είσαι άγαμη κορασίς;

Ημερομηνία: 27-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ενδέχεται να συγκεντρώσω το ποσό των 150 ευρώ που χρειάζεται για το παράβολο και σκέπτοµαι να κατέλθω στις εκλογές

Θα µε ρωτήσεις, δεν έχεις λογαριασµούς να εξοφλήσεις και θέλεις να αξιοποιήσεις το κεφάλαιό σου για εκλογικούς σκοπούς; Πράγµατι έχω, αλλά νοµίζω ότι όλοι οι οργανισµοί θα δείξουν κατανόηση και θα συμφωνήσουν πως µμεγαλύτερη σημασία έχει η κοινοβουλευτική έκφραση της κοινωνικής τάξης των νοικοκυραιων , παρά η µείωση των ελλειµµάτων τους. ∆ιότι, αν η τάξη των νοικοκυραιων δεν αντιπροσωπεύεται, τότε ποιο µέλλον θα έχουν οι οργανισμοί; Θα µου πείτε, κάθε Ελληνας είναι ιδιοκτήτης ολίγων τετραγωνικών και άρα νοικοκύρης.

Αν, πάντως, πείσω τους άλλους κτηµατίες να µην κατέλθουν στις εκλογές, αποµένει ακόµη ένα εµπόδιο: η κατάρτιση του ψηφοδελτίου. ∆ιότι οι περισσότεροι γνωστοί µου είναι συνταξιούχοι, αλλά και µόνο το γεγονός ότι κάποιος λαµβάνει σύνταξη τον καθιστά ύποπτο. Πού ξέρω εγώ κύριε αν εσύ λαµβάνεις νοµίµως σύνταξη και ότι δεν σου τη δίνουν; ∆ιότι στην Ελλάδα µπορεί να σου δίνουν κάτι νοµίµως και εσύ να το εισπράττεις παρανόµως. Ή να σου το δίνουν παρανόµως και εσύ να το εισπράττεις νοµίµως.

Το θέµα είναι ότι σε αµφότερες τις περιπτώσεις θα σε διαγράψουν από τα ψηφοδέλτια. Αν, επί παραδείγµατι, συµπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο του «Κόµµατός Μου» τη γειτόνισσα που συνταξιοδοτήθηκε από το ΙΚΑ, πώς µπορώ να ξέρω ότι είχε όλα της τα ένσηµα και ότι δεν έκανε λάθος ο ΕΦΚΑ; Μόνος τρόπος είναι να καθίσω και να µετρήσω ένα ένα τα ένσηµα των υποψηφίων. Άσε που πρέπει να τρέχω στα δημοτολόγια  για να αποκλείσω την περίπτωση να είναι άγαμη κορασίς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος