FOLLOW US: facebook twitter

Mήνυμα της Αυγερινοπούλου για την Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ Αθανασίου

Ημερομηνία: 14-11-2022 | Συντάκτης:

Άξιος!

Τις ευχές της στον Μητροπολίτη Ηλείας & Ωλένης κ.κ Αθανάσιο για την ενθρόνισή του, εκφράζει, με μήνυμά της, η Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.  

Στο μήνυμά της, η Δρ. Αυγερινοπούλου αναφέρει:

«Αυτή τη χαρμόσυνη μέρα, εύχομαι στην Αγιότητά σας υγεία, καλή επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο Σας και την ευλογημένη βοήθεια και σκέπη του Θεού ως προς τις δυνάμεις και τους αδιάκοπους κόπους Σας στην εκτέλεση των Πατριαρχικών καθηκόντων Σας.

Σας συγχαίρω με βαθιά πίστη ότι θα είστε ακούραστος, ότι σύμφωνα με τον λόγο του Αποστόλου Παύλου, θα γίνετε «τα πάντα για όλους» (Α’ Κορ. 9:22), θα εκπληρώνετε το κατόρθωμα της αγάπης με πλήρη αφοσίωση και θα αγκαλιάσετε όλους όσοι ζητούν την παρηγοριά του Χριστού.

Η ενθρόνισή Σας ως νέου Μητροπολίτη Ηλείας & Ωλένης  έρχεται να ταυτιστεί με την πηγαία επιθυμία κάθε πολίτη της Ηλείας ώστε το θεάρεστο και ουσιαστικό έργο του προκατόχου Σας κ.κ. Γερμανού, να βρει έναν άξιο συνεχιστή. Ότι θα διακονείτε, θα συμβουλεύετε, τα αγωνίζεστε, θα προσεύχεστε, θα στηρίζετε, θα κηρύσσετε την αλήθεια και θα λειτουργείτε έχοντας γνώμονα της ζωής τον Χριστό και αποστολή Σας τον άνθρωπο.

Θα βρίσκομαι πάντα δίπλα Σας, με βαθύ σεβασμό στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε ως άξιος ποιμενάρχης που με τον πνευματικό του πλούτο, την ψυχική ευγένεια, την άοκνη δράση, την εκκλησιαστική Σας εμπειρία και το έργο Σας, θα διαγράψετε μια επιτυχημένη, συνετή, σεμνή και συνεπή Ποιμαντορία.

Δηλώνω συμπαραστάτης στο θεοφιλές έργο και την προσπάθειά Σας, επ΄ αγαθώ του ποιμνίου και της Εκκλησίας.

Εύχομαι να Σας έχει ο Χριστός ευλογημένο και υγιή, να μακροημερεύσετε και να συνοδεύει πάντα τα βήματά Σας το Άγιο Πνεύμα και ο Λόγος της Αλήθειας.

Άξιος, Άξιος, Άξιος»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος