FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Ανανέωσης και νίκης του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» στις κάλπες της 21ης Μαΐου

Ημερομηνία: 24-04-2023 | Συντάκτης:

Μεγαλειώδη συγκέντρωση Μισέλ Αμπού Χάντμπα στο Λαγανά Πηνείας

Στα μεγάλα διλλήματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, που μόνο του ΠΑΣΟΚ μέσω του σύγχρονου προγράμματός του μπορεί να απαντήσει, αναφέρθηκε από τον τόπο καταγωγής του, το Λαγανά Πηνείας, ο υποψήφιος Βουλευτής του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» Μισέλ Αμπού Χάντμπα.

Ο κύριος Αμπού Χάντμπα σήμανε από την γενέτειρά του, την Πηνεία, την έναρξη των πολιτικών του συγκεντρώσεων, εν όψει των εθνικών εκλογών, σε μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από τους συντοπίτες του, οι οποίο έδωσαν δυναμικό «παρών», γεμίζοντας ασφυκτικά την κεντρική πλατεία της κοινότητας.

Στην εκδήλωση φάνηκε με τον πλέον καταλυτικό τρόπο, η σαφής αλλαγή του κλίματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ, φαινόμενο που κάνει την εμφάνισή του σε όλες τις πολιτικές συγκεντρώσεις του κόμματος τον τελευταίο χρόνο.

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε και επέστρεψε ως πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων, ανανεωμένο με θέσεις και προτάσεις», τόνισε κατά την ομιλία του ο κύριος Αμπού Χάντμπα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής», αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί την τελευταία δεκαετία στο Νομό, όπως η υποστελέχωση των Νοσοκομείων και η αναστολή λειτουργίας των δομών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και τις λύσεις που προτείνει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη της Ελληνικής υπαίθρου.

Εκτενείς ήταν οι αναφορές του κυρίου Αμπού Χάντμπα και στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, αλλά και στις λύσεις που προτείνει η δημοκρατική παράταξη, τόσο για τους αγρότες, όσο και για τους κτηνοτρόφους, με κυριότερο ζήτημα αυτό της αύξησης του κόστους παραγωγής, αλλά και αυτό της έλλειψης εργατικών χεριών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος