FOLLOW US: facebook twitter

Μηνύματα Λιατσή στην κοπή πίτας της ΔΕΠ – Στου Ξυστρή η εκδήλωση της Δημοτικής Επιχείρησης Πύργου

Ημερομηνία: 28-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο θεματικό πάρκο Ξυστρή οπου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Πύργου, βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύργου Γαβριήλ Λιατσής.

Στην κοπή πίτας παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, κ. Νικόλαος Χιώνης, ο Αντιπρόεδρος, κ. Νικόλαος Λουμιώτης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ. Μπαμπίλης και κ. Γεράνιος, η εκπρόσωπος της διαχειριστικής αρχής  κα. Αγγελική Συλλαϊδή και υπάλληλοι της δημοτικής επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος Πύργου αφού ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη του Δ.Σ και τους υπαλλήλους της δημοτικής επιχείρησης ανέφερε μεταξύ άλλων:

« Χάρη στα μέλη και τους υπαλλήλους της διαχειριστικής αρχής ξεπεράστηκαν μεγάλα προβλήματα. Ο πολυχώρος είναι πλέον έτοιμος και τους προσεχείς μήνες  θα υποδεχτεί δύο μεγάλες εκδηλώσεις. Ευχαριστώ για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία όλο το Διοικητικό συμβούλιο και τους συγχαίρω για τη δουλειά που προσφέρουν αθόρυβα.

Όσο για το μέλλον έχω να πω ότι θα υπάρξουν δυσκολίες αλλά θα είμαι πάντα παρών στις εξελίξεις με οποιοδήποτε ρόλο. Το 2019 είναι μια χρονιά μεγάλων αποφάσεων για τους πολίτες και μεγάλων προοπτικών για την χώρα μας.

Στις πολλές κάλπες που θα υπάρξουν, εύχομαι οι πολίτες να είναι νηφάλιοι και να επιλέξουν τους πιο άξιους σε όλα τα επίπεδα».

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ευχήθηκε με τη σειρά του μια  καλή, παραγωγική χρονιά στο διοικητικό συμβούλιο και τους υπαλλήλους και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή που τους έκανε να παραστεί στην κοπή της πίτας.

Η κα. Συλλαϊδή ευχόμενη κι αυτή με τη σειρά της διαπίστωσε την παρουσία πολλών ανθρώπων που στελεχώνουν με αγάπη το θεματικό πάρκο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος