FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Χρ. Χριστοδουλόπουλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ημερομηνία: 12-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

“Μια ακόμα σχολική χρονιά ξεκινάει γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και κυρίως πολύ κόπο, στο δύσκολο και συνάμα πανέμορφο ταξίδι για την κατάκτηση της γνώσης.

Η φετινή χρονιά, όπως και η περσινή, είναι και πάλι ιδιαίτερη, εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού. Όλοι μας ελπίζουμε η χρονιά να κυλίσει ομαλά και να έχουν γίνει όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες, προκειμένου το πρώτο κουδούνι να χτυπήσει μέσα σε απολύτως ομαλές και ασφαλείς συνθήκες.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές έχουν αποκτήσει την ωριμότητα και μπορούν εύκολα να ανταποκριθούν στις ειδικές συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, με την καθοδήγηση και την στήριξη των δασκάλων και των καθηγητών τους.

Με την απαραίτητη επίδειξη ψυχραιμίας, από γονείς και παιδιά και φυσικά πνεύμα συνεργασίας από όλους όσοι εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία, θα αποδείξουμε ότι οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι για να ξεπερνιούνται.

Για την επιτυχή έκβαση αυτής της κοινής προσπάθειας οι ευχές μας προς όλους εστιάζουν στο να εφοδιαστούν με ψυχική αντοχή, επιμονή, εργατικότητα και δύναμη.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους κηδεμόνες και τα ίδια τα παιδιά, να διανύσουν μια δημιουργική και όμορφη σχολική χρονιά! Να αφιερώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να αποκομίσουν τα οφέλη της εκπαίδευσης, που θα τους οδηγήσουν στην κατάκτηση της γνώσης!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος