FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες η εκδήλωση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στον Πύργο

Ημερομηνία: 21-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτική

Εκατοντάδες φίλοι του κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έδωσαν το παρόν στη πολύ σημαντική εκδήλωση που πραγματοποίησε, απευθύνοντας κάλεσμα ενότηταςκαι σκληρής δουλειάς για το καλό του τόπου. Η επιλογή της ανοικτής συγκέντρωσης σε δύσκολους καιρούς τον δικαίωσε, γιατί η παρουσία του κόσμου αποτέλεσε την επιβράβευση αλλά και την εμπιστοσύνη τους, στο πρόσωπο του Δημοτικού Συμβούλου και πολιτικού στελέχους, για τις σπουδαίες πρωτοβουλίες που παίρνει για την Ηλεία. «Το κίνητρο μου για τη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης είναι η αληθινή αγάπη για το τόπο μου και το γνήσιο ενδιαφέρον για το μέλλον του» τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος. «Στα πλαίσια της μακρόχρονης προσπάθειας μου για να προσφέρω με όποιον τρόπο μπορώ στο τόπο μας, όπως πάντα πράττω, εντάσσεται και το σημερινό μου εγχείρημα το οποίο πρωτίστως στοχεύει στην ανάδειξη της αναγκαιότητας αφύπνισης και ενεργοποίησης των Ηλείων πολιτών αλλά και των φορέων και τοπικών πολιτικών δυνάμεων, πάνω σε καίρια ζητήματα της Ηλείας».

Το κάλεσμα του κ. Κωνσταντόπουλου προς όλους τους παρευρισκόμενους ήταν να δώσουν ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί είναι ο μοναδικός πολιτικός που μπορεί αυτή τη στιγμή να δώσει στην Ελλάδα αυτά που τόσο άδικα απώλεσε τα τελευταία χρόνια. «Η κυβέρνηση Τσίπρα συνεχίζει να βυθίζει τη χώρα στη κρίση και στην απόγνωση και να πανηγυρίζει για τα επιδόματα φτώχειας και τις μειωμένες συντάξεις πείνας. Επικρατεί ο λαϊκισμός, ο κρατισμός, το πελατειακό κράτος, η αναξιοκρατία, η η γραφειοκρατία, η διαφθορά, αλλά κυρίως ο τυχοδιωκτισμός ενός ανίκανου Τσίπρα να κυβερνήσει. Η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πρέπει να είναι απλή νίκη, αλλά ισχυρή εντολή για σκληρή δουλειά για το καλό του τόπου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος. Θεωρώ επιτακτική ανάγκη οι πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές και θεωρώ δεδομένο ότι εάν η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τα καταφέρουν, η χώρα , ο τόπος μας, οι πολίτες, ο καθένας μας θα ζήσει ακόμα χειρότερες στιγμές, που η κρίση που έχουμε ζήσει τα τελευταία θα είναι «παράδεισος» μπροστά σε ότι θα συμβεί.

Τελειώνοντας την ομιλία του επισήμανε πως αυτή η εκδήλωση θα αφήσει το στίγμα της γιατί είναι η πρώτη συγκέντρωση στην Ηλεία, που επικεντρώθηκε σε προτάσεις ουσίας και όχι σε απολιθωμένες μικροπολιτικές νοοτροπίες του παρελθόντος. «Σήμερα η Ηλεία αποκτά πρόσωπο και χαρακτήρα με περιεχόμενο και αρχίζει να αναζητά διεξόδους διαφυγής από τη μιζέρια και την εγκατάλειψη. «Δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για το καλό όλων μας και κυρίως των παιδιών μας, από όποια θέση ο λαός της Ηλείας επιλέξει να βρίσκομαι», τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του καταχειροκροτούμενος ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ήλιδας κ. Ρούλα Γκουβίτσα, ο Συντονιστής έργου Αντιδημάρχων του Δήμου Ήλιδας κ. Σπύρος Τζουλέκης, ο Αντιδήμαρχος Υδάτινων Πόρων του Δήμου Ήλιδας κ. Γεώργιος Ζάρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου  Νίκος Βλαχαντώνης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς, ο πρόεδρος της Τ.Ο.  ΝΔ Αμαλιάδας κ. Θανάσης Φουντάς, ο πρόεδρος των Νέων Αγροτών Νομού Ηλείας κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Πύργου Θανάσης Δασκόπουλος και πλήθος κόσμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος