FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα  του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη για τις πανελλαδικές

Ημερομηνία: 13-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Αγαπητοί μας μαθητές,

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου που ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δίνετε τον πρώτο σας σημαντικό αγώνα στο στίβο της ζωής. Οι προσπάθειες, τα όνειρα, οι κόποι, οι στόχοι μηνών και χρόνων έρχονται να κατατεθούν και να δοκιμαστούν σε αυτές τις λίγες μέρες των εξετάσεων.

Ήταν μια δύσκολη και ψυχοφθόρα χρονιά αυτή που διανύσατε και σίγουρα θα ήρθατε πολλές στιγμές αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια και το άγχος. Ωστόσο, στον  προσωπικό σας αγώνα   η βοήθεια από τους καθηγητές σας και η πολύτιμη στήριξη από τους κόλπους της οικογένειάς  σας, συνδράμουν για να δώσετε και αυτή τη μάχη της ζωής, μία από τις πολλές που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Τίποτα όμως δεν ξεκινά ούτε σταματά με την επιτυχία ή την αποτυχία σε ένα διαγωνισμό. Η πάλη της ζωής είναι διαρκής και όσα εφόδια αποκτούμε μόνο ως όφελος μπορούν να χρησιμεύσουν και να μας πάνε ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.

Μπείτε, λοιπόν, στη μάχη με γενναιότητα, νηφαλιότητα, αυτοπεποίθηση, χαμόγελο και ψυχραιμία και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό.

Βασικός στόχος για τον καθένα σας θα πρέπει να είναι να γίνετε ευτυχισμένοι  άνθρωποι και χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας.

Σε αυτή σας τη στιγμή θέλω ολόψυχα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στους στόχους σας και να έχετε υγεία και προκοπή.

Καλή υπομονή στους γονείς  και να είστε  υποστηρικτικοί προς τα παιδιά σας!

Ο Δήμαρχος Ήλιδας

Γιάννης Λυμπέρης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος