FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Κώστα Τζαβάρα για τις Πανελλαδικές

Ημερομηνία: 13-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Στους υποψήφιους και στις υποψήφιες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια, διότι κλήθηκαν να προετοιμαστούν έχοντας ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και στον προγραμματισμό τους.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των υποψηφίων, καθώς επωμίστηκαν μεγάλο βάρος σε μια δύσκολη περίοδο, προκειμένου να παράσχουν στα παιδιά τους όλα τα αναγκαία εφόδια στον «μαραθώνιο» της προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Όλα όμως αυτά δε θα μπορούσαν να έχουν επιτευχθεί χωρίς τη μάχη για την εκτέλεση του καθήκοντος, που έδωσαν οι εκπαιδευτικοί κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, η οποία τελικά στέφθηκε από επιτυχία.

Σε όσους κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, εύχομαι ό,τι καλύτερο και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους διότι η γνώση είναι δύναμη. Σε όσους δεν τα κατάφεραν, θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται διότι καμία προσπάθεια δεν πάει ποτέ χαμένη. Η αποτυχίαγίνεταικάποτε πιο διδακτική από την επιτυχία και μας βοηθάει να διορθώνουμε τις αδυναμίας μας. Εύχομαι να επιτύχουν στην επόμενη ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί.

Οφείλω επίσης να τονίσω ότι η πολιτεία πρέπει να είναι πάντοτε αρωγός στις προσπάθειες των μαθητών και να παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους ανεξαιρέτως, διότι η Παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος