FOLLOW US: facebook twitter

Απόστολος Κατσιφάρας: Το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας ακουμπά στη νεολαία της-Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ημερομηνία: 28-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση της βαθμολογίας των υποψήφιων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ όλους εσάς που καταφέρατε να εισαχθείτε στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Οι φοιτήτριες και φοιτητές μας αποτελούν την ελπίδα και μας δίνουν την βεβαιότητα για ένα καλύτερο μέλλον για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η επιτυχία σας αποτελεί δικαίωση της προσπάθειας που κάνατε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Συγχαρητήρια αξίζουν ακόμα στις οικογένειές σας, καθώς και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι υπερβαίνοντας τις αντιξοότητες, συνέβαλαν καθοριστικά στην καλύτερη προετοιμασία σας.

Θέλω ακόμα να ευχηθώ, καλή συνέχεια σε όλους εσάς που δώσατε τον αγώνα σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Άλλωστε η επιτυχία στη ζωή σας δεν κρίνεται από μία μόνο μάχη, αλλά πρόκειται για ένα διαρκή αγώνα για το καλύτερο.

Κυνηγήστε τα όνειρά σας με πείσμα και αισιοδοξία. Κανείς δεν πρέπει και δεν μπορεί να σας περιορίσει μέσα σε όρια για ό,τι επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Κανείς δεν μπορεί να σας πει ποιοι είστε, ούτε ποιοι πρέπει να γίνετε. Να ακούτε την καρδιά σας, να θέτετε νέους στόχους, να αγωνίζεστε, να εκτιμάτε τη ζωή και τότε θα έχετε το κλειδί της ευτυχίας.

Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής σας, εύχομαι να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας ακουμπά επάνω στη νεολαία της. Γι’ αυτό όλοι μας πρέπει τολμηρά και αποφασιστικά να διασφαλίσουμε σταθερό και βιώσιμο μέλλον.

Καλό ξεκίνημα, καλές σπουδές και καλή δύναμη σ’ όλους σας! Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος