FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Γιάννη Λυμπέρη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-2022

Ημερομηνία: 12-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ξεκινά σήμερα μια ακόμα σχολική χρονιά για τους μαθητές μας, τους εκπαιδευτικούς μας και όλους όσους συνδράμουν με τις υπηρεσίες τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Αρχίζει το ταξίδι της κατάκτησης της γνώσης με όνειρα, αγωνίες, σχέδια, στόχους, και πολλά χαμόγελα.

Παρόλες τις υγειονομικές δυσκολίες που ακόμα υφίστανται, είμαι πεπεισμένος πως όλα θα κυλήσουν απολύτως ομαλά αρκεί να επικρατήσει   ψυχραιμία, πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης από όλους. Με ωριμότητα πια οι μαθητές και οι μαθήτριές μας μπορούν να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες συνθήκες με την καθοδήγηση και την στήριξη των δασκάλων και των καθηγητών τους.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ο Δήμος Ήλιδας  θα είναι έτοιμος να επιλύσει όποιο τυχόν πρόβλημα προκύψει και πως θα λάβει κάθε δυνατό και αναγκαίο μέτρο για την υγιεινή, την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, στο μέτρο των δυνατοτήτων και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, εύχομαι να έχουν υγεία, δύναμη και να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να απολαύσουν το ταξίδι της  γνώσης και να αποκομίσουν τα οφέλη και τις δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν στην εξέλιξη και στην διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Εύχομαι από καρδιάς η νέα σχολική χρονιά να είναι  εποικοδομητική, δημιουργική, με υγεία  και όλοι  να εφοδιαστούν με ψυχική αντοχή, επιμονή, εργατικότητα και δύναμη!

Ο Δήμαρχος Ήλιδας

Γιάννης Λυμπέρης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος