FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Παναγιώτη Αντωνακόπουλου προς όλους τους μαθητές με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων

Ημερομηνία: 27-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Η ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή  των μαθητών στις Σχολές προτίμησής τους, αποτελεί ένα ακόμη σκαλοπάτι στον μακρύ και ανηφορικό δρόμο κατάκτησης της γνώσης και της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους επιτυχόντες να διατηρήσουν αμείωτη αυτή την αγωνιστική φλόγα κατά τη διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων καθώς και σε όλη τους τη ζωή.

Για όσους μαθητές όμως δεν κατάφεραν φέτος την εισαγωγή τους, θέλω να τους πω από καρδιάς πως οι προκλήσεις της επιτυχίας είναι πάντα μπροστά τους και πάντα ανοιχτές! Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας. Και ο αγώνας δικαιώνεται μόνο όταν συνεχίζεται. Άρα, συνεχίστε τις προσπάθειές σας σε όποια κατεύθυνση σας οδηγεί η ψυχή σας.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους γονείς που στήριξαν τα παιδιά καθ’ όλο το διάστημα μιας πολύ δύσκολης και απαιτητικής προετοιμασίας, ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια όπου οι αντοχές όλων δοκιμάστηκαν σκληρά από την πανδημία.

Ο Δήμαρχος Πύργου

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος