FOLLOW US: facebook twitter

Μικτές Ηλείας: Τρίποντα στην Κεφαλονιά

Ημερομηνία: 17-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι Μικτές Ηλείας βρέθηκαν χθες στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον 9ο  Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες της Κεφαλονιάς/Ιθάκης.

Η Κ16 νίκησε 1-4 και προκρίθηκε ήδη στην επόμενη φάση, έχοντας κάνει το 4 στα 4. Οι Κεφαλονίτες προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με τον Λουκάτο αλλά οι Ηλείοι απάντησαν με τέσσερα γκολ, από τους Πλαστουργό στο 35΄, Κάρδαρη στο 48΄, ξανά Πλαστουργό στο 57΄ και ξανά Κάρδαρη στο 68΄!

Ηλεία: Στάμος (69′ Πετρόπουλος), Κουζής (69′ Κωστόπουλος), Γιαννόπουλος, Ρουμελιώτης, Πλατής (69′ Σπηλιόπουλος), Παρασκευόπουλος (69′ Μπατζάλης), Πλαστουργός, Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος, Αντύπας, Κάρδαρης.

0-3 η Κ14

Η Κ14 νίκησε 0-3 και έχει 8 βαθμούς με δυο νίκες και δύο ισοπαλίες και θέλει ένα βαθμό ακόμα για να σφραγίσει και μαθηματικά την πρόκριση (προκρίνονται οι δύο πρώτοι).  Τα γκολ πέτυχαν ο Αλτάνης στο 24΄ και ο Δουλαβέρης στο 32΄ και 79΄.

Ηλεία:  Σίνος (66′ Δημητρακόπουλος), Παναγιωτακόπουλος, Τσαγρής (62′ Παναγόπουλος), Παρασκευόπουλος, Καραχρήστος, Φωτόπουλος (62′ Χριστόπουλος), Χασομέρης, Τσιάνας (59′ Γιαννόπουλος), Παλούμπης, Δουλαβέρης, Αλτάνης.

Φωτογραφία: sportsthea.blogspot.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος