FOLLOW US: facebook twitter

Μικτές Ηλείας: Στην Πάτρα σήμερα για την 5η αγωνιστική

Ημερομηνία: 05-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι Μικτές Ηλείας θα ταξιδέψουν σήμερα στην Πάτρα για την 5η αγωνιστική στον 5ο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, για να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Αχαΐας.

Η Κ12 βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, έχοντας όμως κάνει ρεπό. Πρώτη είναι η ΕΠΣ Αχαΐας με 9 βαθμούς και στη 2η θέση ισοβαθμούν Αιτωλοακαρνανία και Μεσσηνία με 7. Κεφαλονιά και Λακωνία έχουν 3 βαθμούς και η Ζάκυνθος είναι χωρίς πόντο.

Η Κ14 είναι 5η στον Όμιλο με 4 βαθμούς (με ρεπό). Προπορεύεται η Αιτωλοακαρνανία με 8 βαθμούς, δεύτερη είναι η Αχαΐα με 7, τρίτη η Λακωνία με 6 και τέταρτη η Κεφαλονιά με 5. Στις δύο τελευταίες θέσεις είναι Μεσσηνία και Ζάκυνθος με 2 και 0 βαθμούς αντίστοιχα.

Κρίνοντας από τη βαθμολογία, τα σημερινά ματς με την Αχαΐα είναι κρίσιμα και οι Μικτές Ηλείας θέλουν βαθμούς για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στη Β΄ Φάση (περνούν οι δύο πρώτοι).

Το ματς της Κ12 θα αρχίσει στις 12.30μ.μ. και αυτό της Κ14 στις 2μ.μ.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, οι Μικτές Ηλείας έχουν την Κεφαλονιά εκτός (19 Φεβρουαρίου) και την Αιτωλοακαρνανία εντός (4 Μαρτίου).

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος