FOLLOW US: facebook twitter

Μικτές Ηλείας: Νίκες επί της Ζακύνθου

Ημερομηνία: 19-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η Κ12 της Ηλείας, πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα.

6-0 η Κ12 και 2-1 η Κ14, στην πρεμιέρα τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Οι Μικτές Ηλείας ρίχτηκαν στη μάχη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων Ενώσεων, χθες στο Ενωσιακό Γήπεδο της Σπιάντζας, κόντρα στις αντίστοιχες της Ζακύνθου, για τη 2η αγωνιστική (την 1η αγωνιστική είχαν ρεπό).

Τόσο η Κ12 όσο και η Κ14, τις οποίες προπονεί ο Αντώνης Χρυσανθακόπουλος,  νίκησαν, η πρώτη με 6-0 και η δεύτερη με 2-1.

Εύκολα η Κ12

Η Κ12, που έχει πολλές δυνατότητες, δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και επικράτησε με 6-0. Στο 3΄ με σουτ του Κουρούβανη από δεξιά έγινε το 1-0. Στο 12΄ από γύρισμα του Κουρούβανη από δεξιά, ο Μπιάζης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (2-0).

Στο 28΄ ο Φερεκίδης με μακρινό σουτ σημείωσε το 3-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου (30λεπτα τα ημίχρονα και με 9 παίκτες η κάθε ομάδα στα 3/4 του γηπέδου, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς διεξαγωγής).

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο  35΄ και στο 43΄ ο Τρυφωνόπουλος με ισάριθμα δυνατά σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Και στο 51΄ ο Σιαψάλης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Κ12 Ηλείας: Σπουδας, Τσαγδής, Φερεκίδης, Αναστασόπουλος, Γερασιμόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κολοσκόπης, Τρυφωνόπουλος, Κουρούβανης.

Αγωνίστηκαν και οι Κουμουκέλης, Βασιλόπουλος, Σιαψάλης, Καπογιάννης, Αντωνόπουλος, Ζωγόπουλος.

Κ12 Ζακύνθου: Μαρίνος, Βουρτζάνης, Μαρόπουλος, Κολυβας, Μπιάζης, Πέττας, Λουκίσας, Μεταξάς, Ψάρρης. Αγωνίστηκαν και ο Πίσκοπος, Βουρτσάνης, Μυλωνάς, Μποτώνης.

Η Κ14 της Ηλείας σε πλήρη παράταξη πριν το χθεσινό παιχνίδι.

 

Δύσκολα η K14

Η Κ14 νίκησε δύσκολα με 2-1, με το σκορ να διαμορφώνεται στο α΄ ημίχρονο (35λεπτα τα ημίχρονα, με 11 εναντίον 11, σε ολόκληρο το γήπεδο).

Η Ηλεία μπήκε δυνατά και στο 9΄ από σέντρα του  Κακιώνη από δεξιά, ο Καρακατσάνης από κοντά πέτυχε το 1-0. Στη συνέχεια οι παίκτες της ΕΠΣ Ζακύνθου βγήκαν μπροστά και στο 21΄ ισοφάρισαν με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τζαμαλή (1-1). Ο ίδιος παίκτης στο 30΄ είχε χαμένο τετ-α-τετ και στο 34΄ οι Ηλείοι παίκτες έφτασαν στο 2-1. Ο Γιαννόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Κακιώνης σκόραρε, αμαρκάριστος στο κέντρο της άμυνας.

Στην επανάληψη, η Ηλεία δεν απειλήθηκε όσο στο α΄ μέρος, είχε την εδαφική υπεροχή και αρκετές φάσεις για να καθαρίσει το ματς, αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια.

Κ14 Ηλείας: Σαφαρής, Γεωργουλόπουλος (52΄ Καραντώνης), Κουτσογιαννόπουλος, Λεπέτσος, Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος, Κακιώνης, Σούλης, Μένα (52΄ Μούσα), Καρακατσάνης, Φωτόπουλος (52΄ Δρακόπουλος). Βασιλακόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπιρμπιλης, Σακέλλης.

Κ14 Ζακύνθου: Σιούκας, Παπαδάτος, Κωστής, Βούλτσος, Πέττας, Βισβάρδης, Λυγγας, Μπάστας, Ζούγρας, Μυλωνάς, Τζαμαλής. Γκρέκας, Τετράδης, Στραβοπόδης, Τοτος, Κακολύρης, Μπάκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος