FOLLOW US: facebook twitter

Μικροί ζωγράφοι με διεθνείς διακρίσεις: Βραβεύτηκαν μαθητές του εργαστηρίου Ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου από τον δήμαρχο Ήλιδας

Ημερομηνία: 09-01-2019 | Συντάκτης:

Μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας με τον δάσκαλό του Χρήστο Χάσα, που απέσπασαν διεθνείς αλλά και εγχώριες διακρίσεις σε διαγωνισμούς ζωγραφικής, βράβευσε χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Μια ξεχωριστή στιγμή που αποτελεί ηθική ανταμοιβή για την ομάδα ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου και το έργο του δασκάλου τους που έχουν ανοίξει νέους εικαστικούς δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, ταξιδεύοντας τον τόπο τους εντός και εκτός συνόρων.

Η χθεσινή βράβευση αφορούσε τρεις μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου Ανηλίκων της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας υπό τον δάσκαλο κ. Χρήστο Χάσα, την Τζένη Καρύδη και τον Βασίλη Καρύδη που απέσπασαν διεθνείς διακρίσεις στον 46ο διεθνή διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Lidice της Τσεχίας με φετινό θέμα: «Νερό- Πηγή ζωής» και για το 2018. Στο διαγωνισμό αυτό  έλαβαν μέρος 29.967 διαγωνιζόμενοι από 79 χώρες. Επίσης ο δήμαρχος βράβευσε την μαθήτρια Γεωργία Τζαβάρα που διακρίθηκε ανάμεσα σε 1.039 έργα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της EUROBANK από τον οποίο βραβεύτηκαν 12 έργα με στόχο να αποτελέσουν τους μήνες του Ημερολογίου 2019.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στα τρία παιδιά για το ταλέντο τους και την εξαιρετική τους προσπάθεια να προβάλλουν τον πολιτισμό του τόπου μας, εντός και εκτός συνόρων. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ήλιδας εξήρε το έργο που γίνεται στο Εργαστήρι Ζωγραφικής –τόσο των ανηλίκων όσο και των ενηλίκων– από τον δάσκαλο Χρήστο Χάσα, γεγονός που φαίνεται από τις εκατοντάδες διακρίσεις που έχουν φέρει τα τελευταία χρόνια ο ίδιος όσο και οι μαθητές του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος