FOLLOW US: facebook twitter

Μικροί μεγάλοι υποδέχονται την Τετάρτη τον Αη Βασίλη στην κεντρική αγορά Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 28-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Έξτρα προσφορές μετά την εκδήλωση από τα καταστήματα της πόλης- Κάλεσμα από τον Εμπορικό Σύλλογο για στήριξη της τοπικής αγοράς

Μικροί & μεγάλοι υποδέχονται  τον Αη Βασίλη με πολλά δώρα την Τετάρτη 28/12/22 στις 4 το απόγευμα στην κεντρική αγορά της Ανδραβίδας. σε μια πολύ ωραία εορταστική εκδηλωση που συνδιοργανώνουν όλοι μαζί τοπικοί φορείς και σύλλογοι της πόλης.

Συμμετέχουν:

Γονείς & κηδεμόνες Δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας, Γονείς & κηδεμόνες νηπιαγωγείου Ανδραβίδας, Φιλαρμονική Αρριων, Σύλλογος Φιλίππων Κένταυροι, Σύλλογος Φίλων πολιτισμού ΕΣΤΙΑ ,ΚΔΑΠ Ελένης Τσουραπά, Euroschool Σοφία Μυλωνάκη, Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας, Ποδηλάτες Ανδραβίδας, ΚΑΠΗ Ανδραβίδας, Λαογραφικός Σύλλογος Ο ΜΩΡΙΑΣ, Τοπική Κοινότητα Ανδραβίδας και ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Μάλιστα μετά το τέλος της εκδήλωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας, τα καταστήματα της πόλης σε μια προσπάθεια να στηριχθεί η τοπική αγορά, θα προβούν σε έξτρα προσφορές για τους καταναλωτές και καλούν τον κόσμο να επωφεληθεί της προσφοράς και στέλνουν το μήνυμα. «ΣτηρίΖΩ την τοπική αγορά, ΑγοράΖΩ από τον τόπο μου.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος