FOLLOW US: facebook twitter

Μικροαλλαγές στον ανασχηματισμό του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 06-09-2021 | Συντάκτης:
Παραμένει αναπληρώτρια δημάρχου η κ. Γιαννίτση, αναλαμβάνει και την Παιδεία ο κ. Κεκάτος

Μικροαλλαγές περιελάμβανε ο ανασχηματισμός στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, όπως προκύπτει από τις αποφάσεις που ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, καθώς οι βασικοί τομείς δεν άλλαξαν χέρια, με εξαίρεση τον τομέα της Παιδείας και της Κοινωνικής Πολιτικής, ο οποίος μεταβιβάστηκε από τον Νίκο Σίνο στον Σάκη Κεκάτο. Ο κ. Σίνος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον τομέα του Ηλεκτροφωτισμού, που κατείχε μέχρι πρότινος ο Πέτρος Ανυφαντής, ο οποίος ορίστηκε αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών. Αναπληρώτρια δημάρχου παραμένει η Αλεξάνδρα Γιαννίτση και β΄αναπληρωτής ο Παναγιώτης Βαγγελάκος.

Ο κ. Κεκάτος είναι πλέον αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Χωροταξίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής με κύριες αρμοδιότητες την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου, καθώς και την εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου. Επίσης, ο κ. Κεκάτος θα έχει και την ευθύνη για την άσκηση των κατά τόπον αρμοδιοτήτων που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Λεχαινών.

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας παραμένει ο Παναγιώτης Βαγγελάκος, με κύριες αρμοδιότητες την ευθύνη της καθαριότητας, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, τον συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας, την ευθύνη των Δασών, δημοτικών και κοινοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, την προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων, καθώς και την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων. Ο κ. Βαγγελάκος αναλαμβάνει και την ευθύνη των κατά τόπων αρμοδιοτήτων στη ΔΕ Βουπρασίας.

Η Αλεξάνδρα Γιαννίτση παραμένει Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, με κύριες αρμοδιότητες Ανάπτυξης και Προγραμματισμού και ιδίως  τα θέματα προβολής και Τουρισμού,  τη διαχείριση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και των εν γένει θεμάτων που συνδέονται με χρηματοδοτήσεις, τον έλεγχο καταστημάτων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την έκδοση πάσης φύσης αδειών.

Ο Παναγιώτης Χατζής παραμένει αντιδήμαρχος με κύρια αρμοδιότητα την ύδρευση, ενώ ο Νίκος Σίνος ορίστηκε (άμισθος) αντιδήμαρχος με κύρια αρμοδιότητα την εποπτεία και ευθύνη Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος