FOLLOW US: facebook twitter

Μικρή πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ηλεία, αύξηση στον Πύργο

Ημερομηνία: 21-12-2021 | Συντάκτης:

374 ενεργά κρούσματα, πάνω από τα μισά στον Πύργο

Μικρή πτώση, παρουσιάζει ο συνολικός αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην Ηλεία σε σχέση με την προηγούμενη καταμέτρηση ωστόσο εξαιρετικά υψηλός παραμένει ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων στο Δήμο Πύργου.

Αναλυτικότερα, την εβδομάδα που μας πέρασε εντοπίστηκαν 374 συνολικά ενεργά κρούσματα σε όλο το Νομό, (από 400) εκ των οποίων τα 30 απαίτησαν νοσηλεία ενώ τα υπόλοιπα 344 συστήθηκε απομόνωση κατ’ οίκον.

Η περιοχή του Δήμου Πύργου και αυτή τη φορά εμφανίζει αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου με 198 νέα ενεργά κρούσματα (από 191). Αν και τα κρούσματα στο μαθητικό πληθυσμό τις τελευταίες μέρες έχουν μειωθεί αισθητά, δεν είναι λίγοι από το στενό περιβάλλον που νοσούν.

Σε όλους τους υπόλοιπους δήμους της Ηλείας, παρουσιάζεται μια σταδιακή μείωση των ενεργών κρουσμάτων. Συγκεκριμένα, στο Δήμο Ήλιδας εντοπίστηκαν 56 ενεργά κρούσματα (από 58), στο Δήμο Πηνειού 41 (από 46) και στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στον οποίο υπήρξε το προηγούμενο διάστημα εκτόξευση κρουσμάτων, 31 (από 48.

Ακολουθεί ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης με 27 ενεργά κρούσματα (από 33), ο Δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων στον οποίο σημειώθηκε αύξηση με 14 ενεργά κρούσματα από 6 και ο δήμος Ζαχάρως με 7 από 18 .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος