FOLLOW US: facebook twitter

Μικρές γιορτές γνωριμίας στα συνοικιακά καταστήματα του Πύργου

Ημερομηνία: 29-03-2023 | Συντάκτης:

Αποφασίστηκε στην ανοιχτή ΓΣ του Εμπορικού Συλλόγου

  • Πριν τον 15Αυγουστο φέτος η Λευκή Νύχτα

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Η “Λευκή Νύχτα” 2023 αλλά και δράσεις που θα τονώσουν την κίνηση στην αγορά του Πύργου συζητήθηκαν στη διάρκεια της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι επαγγελματίες της πόλης, μέλη και μη, του Εμπορικού Συλλόγου κατέθεσαν μια σειρά από ιδέες που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση των τοπικών καταστημάτων, κυρίως εκείνων που βρίσκονται πιο μακριά από το κέντρο της πόλης και μάλιστα αποφασίστηκε η προετοιμασία μικρών γιορτών υπό το τίτλο “Γνωρίστε τα καταστήματα της γειτονιάς μας”. Στόχος της γιορτής θα είναι η ανάδειξη των καταστημάτων αυτών και σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα αφορά διάφορες εμπορικές γειτονιές στις οποίες θα πραγματοποιηθούν χάπενιγκς ώστε να τραβήξουν την προσοχή των καταναλωτών, να τα επισκεφθούν και να τα γνωρίσουν.

Οι έμποροι, συζήτησαν και τη μεγάλη καλοκαιρινή διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας” για την οποία συναποφάσισαν να πραγματοποιηθεί φέτος πριν τον 15Αυγουστο ενώ κατέληξαν και στο μουσικό συγκρότημα που επιθυμούν να φιλοξενήσουν για τη διασκέδαση του κόσμου που θα βρεθεί στην πόλη, χωρίς ωστόσο να είναι επίσημη η ανακοίνωση του ονόματος καθώς θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τους ίδιους τους καλλιτέχνες εάν έχουν διαθέσιμη τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλίας Ξανθούλης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ανοιχτή γενική συνέλευση τονίζοντας πως συζητήθηκαν πολλές ιδέες για την υποστήριξη των καταστημάτων και θα συναντηθούν εκ νέου προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι υλοποιήσιμες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος