FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στη Διοίκηση»

Ημερομηνία: 18-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των διοικούντων του ΠΑΟΒ, μετά τη νίκη επί του Α.Ο. Τσιλιβή

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε το κομβικό ματς με το Τσιλιβή κι έκανε άλλο ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική καθώς διατηρήθηκε τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς, παρά το γεγονός ότι υπό την δική του παρουσία ο ΠΑΟΒ έχει ορθοποδήσει, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες και στη Διοίκηση του συλλόγου, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με το Τσιλιβή.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πέτρο Τσούκλη, ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, ήμουν στη Σπάρτη στον α΄ γύρο και τώρα είμαι στη Βάρδα, δεν έτυχε να παίξω αντίπαλος με το Τσιλιβή, είχα ακούσει και είχα απορία που είναι τόσο ψηλά. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και ειδικά στο ποδόσφαιρο. Σήμερα, πραγματικά είδα ότι το Τσιλιβή είναι η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει φέτος. Μια ομάδα με απίστευτη ταχύτητα και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ήταν μια ταχύτητα πάνω από εμάς, όμως οι παίκτες του ΠΑΟΒ για άλλη μια φορά σεβάστηκαν τις εντολές που τους δώσαμε, έβγαλαν προσωπικότητα. Δεν είναι δικοί μου μάγκες, είναι σεμνά παιδιά, γνήσια παιδιά, αλλά αυτή είναι η ομάδα του Άκη και του Κώστα Παλούμπη, που την έχουν στήσει  και μαζί με το υπόλοιπο Συμβούλιο, τον Καλογερή, τον Μπακογιάννη και τον Περδίκη, τρέχουν  από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ ο Λέντζας και ο Νικολάου είναι χορηγοί και βοηθούν οικονομικά πάρα πολύ την ομάδα. Εγώ απλά εργάζομαι με τον Τάκη Μαντά… Αυτό που ξέρω είναι ότι  σήμερα κέρδισε μια ομάδα που οι παίκτες της έχουν προσωπικότητα και ταλέντο, παρότι είχαμε πολλά προβλήματα πριν το παιχνίδι. Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε απουσίες. Δεν έπαιξε ο Λιόσης και ο Βαζ ήταν στη Γαλλία και ήρθε 2.45μ.μ. στο γήπεδο κι έβαλε και γκολ.  Δείξαμε πόσο δεμένα είναι τα παιδιά μεταξύ τους και νικήσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στη Διοίκηση, εγώ δεν έχω κανένα μερίδιο σε αυτή την επιτυχία».

«Σωζόμαστε με νίκη επί του Διαγόρα»

Όσο για τη συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Μίκι Τσίρκοβιτς είπε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε άλλο ένα ματς στην έδρα μας την επόμενη Κυριακή με τα Βραχνέικα, που είναι και αυτό παιχνίδι-φωτιά, όπως ήταν και με το Τσιλιβή. Αν κερδίσουμε τα Βραχνέικα θα έχουμε χρόνο να διαχειριστούμε τους παίκτες για τα δύο παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου, γιατί  στόχος του ΠΑΟΒ είναι να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου και φυσικά να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική. Αν κερδίσουμε τον Διαγόρα, σχεδόν θα έχουμε σωθεί πέντε παιχνίδια πριν το τέλος. Αν το λέγαμε αυτό πριν ένα μήνα, δεν θα το πίστευε κανείς. Γι’ αυτό το πράγμα αξίζουν συγχαρητήρια μόνο οι ποδοσφαιριστές και η Διοίκηση και κανείς άλλος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος