FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

Ημερομηνία: 03-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας έπαιξε για 70 λεπτά με παίκτη παραπάνω στο ματς με την Αχαϊκή, λόγω αποβολής του Σάντος στο 24΄, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο (0-0). Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς, σε δηλώσεις μετά το παιχνίδι τόνισε πως οι παίκτες προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και αυτό αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, όπως και το γεγονός ότι αγωνίστηκαν έξι νεαροί ποδοσφαιριστές.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε για το ματς: «Όταν μια ομάδα παίρνει ισοπαλία με 10 παίκτες, σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια στην Αχαϊκή για το βαθμό της ισοπαλίας. Εγώ δεν έχω συνηθίσει να λέω μπράβο στους παίκτες μου για ισοπαλία εντός έδρας, αλλά σήμερα πιστεύω πως τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και βάσει ευκαιριών δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Αυτό που μου δίνει θάρρος για τη συνέχεια είναι ότι πραγματικά ήταν μια προσπάθεια των παιδιών μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ήταν άτυχοι σε πολλές στιγμές, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας».

Στην ερώτηση τι έφταιξε και δεν μπήκε το πολυπόθητο γκολ για τους τρεις βαθμούς, ο Σερβοέλληνας τεχνικός απάντησε: «Μας έλειψε η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια. Θεωρώ πως στο α΄ ημίχρονο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες με τον Βαζ που δεν “έσπασε” τρεις φορές τη μπάλα στο Μικελάτο και στο Νικολόπουλο, που έπρεπε να το κάνει για να βάλουμε γκολ, αλλά έκανε ένα καλό παιχνίδι από δεξιά. Παίζαμε σήμερα με έξι μικρούς και αυτό είναι κέρδος για το μέλλον του ΠΑΟ Βάρδας και πιστεύω ότι η ομάδα θα δείξει ακόμα καλύτερη συνέχεια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος