FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Οι παίκτες να είναι αγωνιστές»

Ημερομηνία: 04-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός πέρασε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανγυθεατικό

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε το κρίσιμο ματς με τον Πανγυθεατικό στο «Γρ. Καλάκος» και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Ο τεχνικός της ομάδας Μίκι Τσίρκοβιτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου, ευχήθηκε οι παίκτες του να είναι αγωνιστές στο γήπεδο και στη ζωή τους, όπως είναι και ο ίδιος με τη δοκιμασία που πέρασε με το θέμα της υγείας του.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον αδερφικό μου φίλο και προπονητή του Πανγυθεατικού, Αργύρη Κατσίχτη, που έχει μια καλή ομάδα που μας δυσκόλεψε πολύ. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές. Εγώ  από την πλευρά μου, μακάρι να μπορούσα να τους μεταφέρω τη νοοτροπία να είσαι αγωνιστής σε οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου. Πιστεύω τα παιδιά πρέπει να πάρουν παράδειγμα από μένα, που έχω περάσει μια δοκιμασία και το ίδιο κάνουν και αυτοί τώρα καθώς παλεύουν για τη σωτηρία του ΠΑΟ Βάρδας. Δεν αξίζει η ομάδα με τους παίκτες που έχει να παίζει για την σωτηρία, αλλά θα μιλήσω στο τέλος, όταν πρέπει να μιλήσω. Χαίρομαι που είμαι σε ένα περιβάλλον με φίλους και εισπράττω αυτό που εισπράττω σαν Τσίρκοβιτς. Εύχομαι πραγματικά στην ομάδα του Γυθείου να σωθεί γιατί είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια».

Γουόλτερ Βαζ: «Σημαντικό να κερδίζουμε στην έδρα μας»

Ο Γαλλος επιθετικός, Γουόλτερ Βαζ, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε αλλά ήταν στους διακριθέντες του ΠΑΟΒ, τόνισε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Εμείς θέλαμε μόνο τη νίκη, είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε στην έδρα μας και μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Παίξαμε καλά, παίζουμε ως ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε τώρα και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος