FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Μεγάλη νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία»

Ημερομηνία: 21-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Ναυπλίου τόσο από βαθμολογική άποψη (ανέβηκε ξανά πάνω από τη ζώνη) όσο και από πλευράς γοήτρου, καθώς το Ναύπλιο 2017 είναι μια από τις τρεις δυνατότητες ομάδες του 7ου Ομίλου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη της ομάδας του και τόνισε πως θα αλλάξει την ψυχολογία όλων ενόψει της συνέχειας.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια τέτοια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι δεύτερος στη βαθμολογία, πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές σήμερα (σ.σ. την Κυριακή). Για μένα είναι ευτύχημα που είμαι προπονητής στον ΠΑΟ Βάρδας και έκανα μια δήλωση χθες για τον κόσμο να έρθουν στο γήπεδο και να χαίρονται που είμαστε ΠΑΟ Βάρδας. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Οφείλουμε πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι εύκολο για έναν προπονητή στον ΠΑΟΒ, διότι υπάρχουν παίκτες με ποιότητα στην ομάδα. Σίγουρα ήταν μια μεγάλη νίκη. Τα παιδιά αδικούν τον εαυτό τους στη θέση που είναι, αλλά πιστεύω πως αυτή η νίκη θα δώσει ψυχολογία να πάρουν μπρος επιτέλους και να δείξουν πραγματικά την προσωπικότητα που έχουν σαν ποδοσφαιριστές. Χαίρομαι που είδα την κερκίδα να έχει τόσο κόσμο σήμερα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που μας τίμησαν και τα παιδιά έκαναν τα πάντα να τους ευχαριστήσουν. Όπως είπα, αυτή η νίκη θέλω να πιστεύω πως θα μας δώσει πολύ καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας».

«Πρέπει να συνεχίσουμε…»

Στη διαπίστωση ότι η ομάδα είχε χημεία και στην  ερώτηση τι έλειπε από τον ΠΑΟΒ μέχρι σήμερα και άλλαξε πρόσωπο, ο Μίκι Τσίρκοβιτς απάντησε: «Η χημεία έλειπε στα αποδυτήρια. Γίναμε μια παρέα και μια οικογένεια. Τα παιδιά δείχνουν εμπιστοσύνη και σεβασμό στο πρόσωπό μου και αυτό είναι αμοιβαίο, καθώς κι εγώ τους εμπιστεύομαι. Ξέραμε ότι ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο για μας. Η Βάρδα έχει αποδείξει πως σε τέτοια παιχνίδια μπαίνει μέσα αποφασισμένη να νικήσει.  Ως προπονητής έχω ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στα χέρια μου και πρέπει να τους δουλέψω. Βγήκαν οι συνδυασμοί, κάναμε πολλές φάσεις και έγινε αυτό το σκορ που έπρεπε να γίνει. Για να έχει όμως αξία αυτή η νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι γεγονός ότι  το ρόστερ είναι μικρό και πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση. Έχουμε την απαραίτητη εμπειρία στο έμψυχο δυναμικό μας,  αλλά πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση για να αντέξουμε στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος