FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Είχα υποχρέωση να γυρίσω»

Ημερομηνία: 10-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας τη συμφωνία με το Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος έκανε λόγο για ηθική υποχρέωση να επιστρέψει στην ομάδα και να τη βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ ήταν η εξής: «Ο Π.Α.Ο. Βάρδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον κύριο Cirkovic ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο κύριος Cirkovic βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου όπου και συμφώνησε με την διοίκηση και τόνισε ότι είναι ηθική του υποχρέωση να βοηθήσει με την επιστροφή του και πάλι ως προπονητής του Π.Α.Ο Βάρδας».

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς τόνισε από την πλευρά του: «Άλλη μια φορά στο περιβάλλον που με σέβονται και με αγαπούν. Είχα υποχρέωση να γυρίσω και να βοηθήσω τους φίλους που έχω στη Βάρδα. Ευχαριστώ τον κύριο Γιάννη Λέντζα, που με πήρε προσωπικά τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση μαζί με το υπόλοιπο συμβούλιο που είναι όλοι φίλοι μου, Νικολάου, Κώστας και Άκης Παλούμπης, Περδίκης, Μπακογιάννης, Καλογερής. Σεβόμενος τη φιλία που έχουμε, με μεγάλη μου χαρά γυρνάω στον τόπο που αγαπάω και με αγαπάνε. Δύσκολο έργο αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι θα προσπαθήσουμε μαζί με τους παίκτες και συνεργάτες να τα καταφέρουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος