FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ημερομηνία: 18-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ μίλησε για τη νίκη επί του Εθνικού και το επόμενο ματς με το Τσιλιβή

Ο ΠΑΟ Βάρδας ήθελε την Κυριακή μόνο το τρίποντο με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου και το πήρε,  αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως όταν η μπάλα «καίει», η ομάδα δείχνει χαρακτήρα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς, σε δηλώσεις του στην «Πρωινή» μετά το παιχνίδι, έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του, τους οποίους αποκάλεσε ποδοσφαιρικούς «αλήτες» και δήλωσε περήφανος που είναι προπονητής τους.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς ανέφερε χαρακτηριστικά για το ματς: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες. Το ζητούμενο ήταν να παρθούν οι τρεις βαθμοί. Δεν ήμασταν καλοί, δεν κάναμε το παιχνίδι της Γαστούνης, αλλά μίλησε η ψυχή και η καρδιά των παικτών της Βάρδας, που για άλλη μια φορά σε τέτοια παιχνίδια, έδειξαν χαρακτήρα και πήραμε τους τρεις βαθμούς, που για μένα είναι η μισή παραμονή στην κατηγορία, απέναντι σε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είχαμε άγχος σήμερα, λόγω του ότι θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, παρόλο που προσπαθήσαμε να αποβάλλουμε το άγχος από τους παίκτες. Τελικά, έδειξαν πολύ σοβαροί και αποφασισμένοι και νίκησαν δίκαια. Άξιζαν τη νίκη και αξίζουν πολλά μπράβο. Είναι οι ποδοσφαιρικοί αλήτες μου, τους αποκαλώ αλήτες με την καλή έννοια και είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους».

«Περισσότερο επικίνδυνο το Τσιλιβή»

Όσο για τη συνέχεια όπου ο ΠΑΟΒ έχει τρία ματς εκτός έδρας μέχρι το φινάλε και το επόμενο είναι με το υποβιβασμένο Τσιλιβή, ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε: «Στα τρία τελευταία ματς θα ψάξουμε τους πόντους που χρειάζονται για να παραμείνουμε στη Γ΄ Εθνική. Περισσότερο επικίνδυνο παιχνίδι είναι με το Τσιλιβή λόγω νοοτροπίας, παρά με το Αίγιο και την Ναύπακτο. Είμαστε όμως λογικοί, πάμε να παίξουμε στην έδρα μιας ομάδας που έχει υποβιβαστεί και πιστεύω πως τα παιδιά θα καταλάβουν τη σημασία του παιχνιδιού και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ματς με το Τσιλιβή αναμένεται να επιστρέψει ο 19χρονος Παναγιώτης Τσιρίκος που λόγω τραυματισμού δεν έπαιξε κόντρα στον Εθνικό. Στον αντίποδα, απών θα είναι ο στρατευμένος γκολκίπερ Χρήστος Βορύλλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος