FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε»

Ημερομηνία: 13-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ξεκίνησε με ισοπαλία το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στην Πάτρα κόντρα στη δυνατή Θύελλα και ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς ήθελε κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές του. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δήλωσε μετά το ματς:

«Ήταν ένα παιχνίδι με μοιρασμένες ευκαιρίες. Ήταν ένα δυνατό ματς στην πρεμιέρα. Περίμενα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους αντιπάλους, πήραμε μεν ένα βαθμό σε δύσκολη έδρα, αλλά όταν θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω, περιμένεις περισσότερα. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, εκτός του ότι δεν πίστεψαν στον εαυτό τους, αλλά πιστεύω αυτό βαραίνει περισσότερο τον προπονητή παρά τους ποδοσφαιριστές. Στο ματς φάνηκε να φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Και οι δύο ομάδες σεβάστηκαν η μία την άλλη λίγο παραπάνω. Εγώ περίμενα να κάνουμε το παιχνίδι μας με αυτοματισμούς, που δείξαμε στα φιλικά, δεν τα κατάφεραν οι παίκτες μου, αλλά είναι παλικάρια που με κάνουν περήφανο και είμαι πραγματικά περήφανος που είμαι προπονητής τους».

Όσο για τη συνέχεια ο Μίκι Τσίρκοβιτς ανέφερε: «Παίζουμε τώρα με τον Παλληξουριακό, στη δεύτερη έδρα μας στη Ν.Μανωλάδα, σε ένα γήπεδο που δεν είναι το δικό μας, αλλά δεν έχουμε επιλογές και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κυνηγάμε τους τρεις βαθμούς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος