FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Παίρνω θετική ενέργεια στον ΠΑΟ Βάρδας»

Ημερομηνία: 19-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, Μίκι Τσίρκοβιτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναιγιαλείου, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, τη Διοίκηση και τους φιλάθλους, από τους οποίους παίρνει θετική ενέργεια για το πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει.

«Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που συνεργάζομαι και στους ποδοσφαιριστές, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Για άλλη μια φορά έδειξαν πως αυτό που κάνουν το αγαπάνε και δεν είναι τυχαίο που λένε ότι πρέπει να βρίσκεσαι εκεί που παίρνεις θετική ενέργεια. Εδώ παίρνω θετική ενέργεια από τα παιδιά, που τη χρειάζομαι, αλλά θεωρώ λίγο αχαριστία από τον κόσμο της Βάρδας που αυτοί οι μάγκες κάνουν αυτή την πορεία φέτος και δεν έχουν μεγάλη στήριξη. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτούς τους 50-60 που έρχονται και μας παρακολουθούν  κάθε Κυριακή. Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους της Διοίκησης που στηρίζουν το έργο το δικό μου και των ποδοσφαιριστών και η επιτυχία που έχει η ομάδα οφείλεται σε αυτή τη συνεργασία που έχουμε όλοι στο σύλλογο. Είμαστε μια οικογένεια και τα παιδιά κάνουν αυτό που γουστάρουν. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, είχαμε και πολλές απουσίες, αλλά οι παίκτες έχουν προσωπικότητα και καθάρισαν στο τέλος το παιχνίδι και μπράβο τους. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι, γιατί είναι όμορφο συναίσθημα να είσαι επτά αγωνιστικές αήττητος».

Όσο για τη συνέχεια, ο Μίκι ανέφερε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε αγωνιστική πάμε για τη νίκη. Στόχος της Βάρδας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Εξασφαλίσαμε ήδη την παραμονή, έχουμε και το Κύπελλο που πάμε στον Πύργο στις 9 Μαρτίου να αντιμετωπίσουμε τον Πανηλειακό  και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά ό,τι και να γίνει, γι’ αυτή την θετική ενέργεια που παίρνω από τα παιδιά, τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Αντώνης Λιόσης: «Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»

Ο δυναμικός μεσοαμυντικός, Αντώνης Λιόσης, ανέφερε από την πλευρά του: «Κόουτς, θα διαφωνήσω, δεν είμαστε εμείς μάγκες, έχουμε μάγκα προπονητή. Είναι τιμή μας που  έχουμε τον Μίκι Τσίρκοβιτς για προπονητή, είναι πηγή έμπνευσης για μας. Και δεν το λέω τυχαία, γιατί η ίδια ομάδα που ήταν πέρυσι συν κάποιες  επιλογές του κόουτς, την έφεραν ψηλά. Εμείς από την πλευρά μας δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, διότι πολλά ακούγονται. Όσο για το σημερινό παιχνίδι, αν και δεν είχαμε καλή εικόνα, δείξαμε πως ακόμα και σε μια μέτρια μέρα, η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει. Πήραμε το τρίποντο που ήταν πολύ σημαντικό και η ομάδα πλέον έχει εξασφαλίσει την παραμονή της που ήταν ο αρχικός στόχος. Πλέον στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά, να κατακτήσουμε την 3η θέση.  Κι ένας άλλος στόχος είναι το Κύπελλο, που και αυτόν τον θέλουμε και συνεχίζουμε για ό,τι καλύτερο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος