FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Οι παίκτες μου είναι μάγκες»

Ημερομηνία: 15-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα την Κυριακή και πήρε τη νίκη με ανατροπή κόντρα στο Διαγόρα Βραχνεΐκων, μια νίκη που τον έφερε ξανά στην 3η θέση. Ο τεχνικός, Μίκι Τσίρκοβιτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του, χαρακτηρίζοντάς τους μάγκες: «Είναι πολύ εύκολο για έναν προπονητή όταν έχει ποδοσφαιριστές που είναι μάγκες. Θεωρώ πως μόνο αυτοί πρέπει να πάρουν ένα μεγάλο μπράβο αλλά και η Διοίκηση που κάνει έναν τεράστιο αγώνα γι’ αυτό που γίνεται. Μετά από δύο μήνες γυρίσαμε στη Βάρδα, παίξαμε στο γήπεδό μας και είναι απαράδεκτο που είχε τόσο λίγο κόσμο. Οφείλω σαν Τσίρκοβιτς και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών να ευχαριστήσουμε αυτούς τους φιλάθλους που μας τίμησαν και ήταν στο παιχνίδι. Η Βάρδα έχει παίκτες που την εκπροσωπούν αξιοπρεπώς και όλη η Διοίκηση αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κάνει και μακάρι να είχε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για άλλη μια φορά και είμαι τυχερός που είμαι προπονητής τους».

Στην ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟ Βάρδας, ο έμπειρος τεχνικός απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Με το ρόστερ που έχει η ομάδα και τα προβλήματα που υπάρχουν, τα οποία γνωρίζουμε μόνο εμείς, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΒ κάνει μια πολύ αξιόλογη πορεία. Αν πάρουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια, τουλάχιστον επτά βαθμούς, θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή και στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια οι παίκτες μου, χωρίς άγχος, θα προσφέρουν αυτό που βλέπω καθημερινά στην προπόνηση».

Ανδρέας Γούρμος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο σκόρερ του δεύτερου και νικητήριου τέρματος, Ανδρέας Γούρμος, τόνισε από την πλευρά του: «Ξέραμε πριν αρχίσει το παιχνίδι πως για να έχει αξία το διπλό στον Αχαρναϊκό, έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα τον Διαγόρα. Όλη την εβδομάδα, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα γιατί έχουμε ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια με προσωπικότητα και εμπειρία. Ο Διαγόρας μας δυσκόλεψε αρκετά, αλλά η νίκη ήταν δίκαιη. Βέβαια, αν ο Τσιριγώτης είχε κάνει το 1-2, δεν ξέρω τι τροπή θα είχε το παιχνίδι. Αυτό που κρατάω εγώ είναι η αντίδραση που βγάλαμε μετά το 0-1. Όλη την εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και με το πάθος που βγάλαμε και νικήσαμε, αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος